Zo krijg je een zomerkapsel in enkele stappen

Als de zon flink begint te schijnen wil jij natuurlijk ook stralend voor de dag komen met een bijpassend kapsel. Deze fashionable hairdo is de ideale look deze zomer! In deze foto tutorial laten we je in zes eenvoudige stappen zien hoe je dit zomerkapsel zelf kunt maken.

Stap 1

Dit zomerkapsel is het best geschikt als je haren ongeveer tot over je schouders vallen, zodat je gemakkelijk een knot kunt maken. Je hebt het volgende nodig: borstel, puntkam, Make It Shine SprayFantastische Fixatie Hairspray en een elastiek met bloemen.

Zomerse look met dit zomerkapsel
Vlecht tot aan je staart

Stap 2

Maak vervolgens twee vlechten aan beide kanten van je hoofd. Vlecht langs je hoofd naar achteren, zodat je de vlechten daarna gemakkelijk mee naar achteren kunt nemen in je staart.

Stap 3

Spuit na het vlechten vanaf de achterkant van je hoofd een beetje Fantastische Fixatie Hairspray tegende haaraanzet en toupeer je haren. De Fantastische Fixatie Hairspray is handig om te gebruiken zodat je staart en vlechten straks goed blijven zitten. Wil je graag meer uitleg over hoe je je haren kunt touperen? In deze tutorial kun je zien hoe je dat het beste kan doen!

Fantastische Fixatie Hairspray helpt bij je vlechten
Meer fixatie voor je vlechten voor een messy look

Stap 4

In deze stap pak je de twee vlechten naar achteren en maak je een staart. Om meer fixatie te creëren, spray je een beetje met Fantastische Fixatie Hairspray. aan de onderkant van je lokken. Voor een messy look ga je met je handen door je haar, zo creëer je een vollere knot die je in de volgende stap gaat maken!

Stap 5

Vervolgens maak je van je staart een knot. Dit doe je door je haar in je handpalm te plaatsen en deze over het begin van je staart te vouwen. Om ervoor te zorgen dat de knot goed blijft zitten plaats je een extra elastiek over je knotje. Als de vlechten en het knotje in model zitten ben je nog maar één stap verwijderd van dit hippe zomerkapsel!

Maak het af met een knot in je staart
Bloemen in je knot voor de finishing touch

Stap 6

Als laatste handeling plaats je de bloemen om je knot, dé finishing touch voor je zomerkapsel. Nu ben je helemaal klaar om te genieten van een heerlijke zomerse dag met een prachtige look. Laat die zon maar schijnen!

Klaar!

Wil je nog meer shinen? Gebruik dan onze Make It Shine Spray. Wil je elke dag een ander zomerkapsel? Bekijk dan eens onze blog Fashionable Festivalhaar voor handige en leuke tips om elke dag te stralen!

Make it Shine spray voor een super zomerkapsel

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz