Ingrediënten van

natuurlijke oorsprong

…en meer transparantie over wat er in onze producten zit

Andrélon maakt gebruik van ingrediënten van natuurlijk oorsprong. We helpen je graag bewuster te kiezen door transparant te zijn over wat er in onze producten zit. Daarom vind je op onze nieuwe verpakkingen extra uitleg over de ingrediënten, in begrijpelijke taal. Zo weet je waarmee je dagelijks je haar verzorgt. Ook is het makkelijker te begrijpen welke ingrediënten goed bij jouw haartype passen. De nieuwe icoontjes op onze verpakkingen maken in één oogopslag belangrijke kenmerken van het product duidelijk.

Benieuwd welke ingrediënten we onder andere gebruiken?

Amandelolie

Amandelolie bevat rijke voedingsstoffen en heeft de eigenschap glans en verzorging te geven aan het haar. Amandelolie is rijk aan Omega-9, een essentieel onderdeel van ons haar. Het voedt en versterkt het haar, maar zorgt er ook voor dat het haar zacht en glad aanvoelt.

JPEG - Andrelon ingredienten slider Argan HR.tif

Arganolie 

Arganolie wordt ook wel het Marrokaanse goud genoemd, Marrokkaanse vrouwen zweren er al jaren bij voor de verzorging van hun haar. Arganolie zorgt ervoor dat het haar er zacht, gevoed en glanzend uit ziet.

KOKOSOLIE

Kokosolie staat bekend om haar voedende en hydraterende werking. Al duizenden jaren vertrouwen Indiase vrouwen op kokosolie om hun haar mooi te maken, lekker naar kokos te laten ruiken, glans toe te voegen aan het haar en de hoofdhuid te kalmeren.

Andrelon ingredienten slider Zonnebloem HR.tif

Zonnebloemolie 

Zonnebloemolie wordt gewonnen uit de pitten van de zonnebloem. Het is een rijke heldere, goudgele olie die je haar voedt en het zacht en perfect hanteerbaar maakt.

Benieuwd naar de precieze werking van onze ingrediënten? Hier vind je een overzicht van A tot Z.

Lees meer

Hieronder vind je informatie over de werking van onze ingrediënten. Wil je alle details weten?

Klik hier

 

Hoe werken onze ingrediënten?