Niet iedereen is gezegend met iedere dag een kapper aan haar zijde (zoals menig celeb). Maar hé, die celebrity hairstyles creëer je heel makkelijk zelf met onze nieuwe Pink Collection stylingsprays! In dit blog lees je alles over de nieuwe Extra Strong Hold Hairspray (ja, de Pink Collection heeft eindelijk een haarspray!) en de Go For Texture Definition Spray.

Extra strong hold hairspray

Extra Strong Hold Hairspray

We verklapten het al even in de intro; we hebben nu ook een haarspray aan de Pink Collection toegevoegd! De nieuwe Extra Strong Hold Hairspray is de ultieme finishing touch om elke look mee te fixeren. Je gebruikt ‘m over de hele lengte van je haar, tot in de punten. Het is niet alleen een ideale spray om je haar snel van extra fixatie te voorzien, je kunt er ook een flexibele slag mee creëren à la Allison Williams.

Spray de hairspray gelijkmatig over een lok, draai deze pluk tot één streng en zet ‘m met een schuifspeldje vast in een knotje. Als alle plukken knotjes zijn geworden, spray je er nog wat extra hairspray over. Nadat je dit 5 minuten hebt laten intrekken, haal je de speldjes uit je haar. Je zult zien dat de lokken meteen al flexibel vallen. Een instant celebrity hairdo 😉.😉 En wil je van je springerige haren af? Spray dan wat hairspray op je handen of borstel en verdeel/kam het door je haar.

Go for texture definition spray

Go For Texture Definition Spray

We zien het bij Selena Gomez en veel andere celebs… een volumineus kapsel is het helemaal dit jaar! Maar, laten we eerlijk zijn; trend of geen trend, we willen allemaal meer volume. En het liefst zo natuurlijk mogelijk. De Go For Texture Definition Spray is een stylingspray met het effect van een droomshampoo speciaal om je haar te stylen. Een ideale combi om je haar meer volume en textuur tegelijkertijd te geven. En dit alles zonder dat het stug of plakkerig wordt!

Hoe gebruik je deze Definition Spray? Het product gebruik je op droog haar. Voor gebruik schud je de bus eerst goed, houdt de bus 30 cm van je haaraanzet af en sprayen maar! Laat de spray een paar seconden intrekken en breng vervolgens je haar met je handen in model. Om nog wat meer volume te creëren, kan je het ook pluk voor pluk op je haaraanzet aanbrengen. Dankzij de speciale formule kun je je haar de hele dag restylen en een nieuwe boost geven.

Of je nu gaat voor volume of fixatie, met onze nieuwe Pink stylingproducten geef je je haar in no-time een sterrenstatus! Kijk voor inspirerende tutorials en looks op onze Pinterest Pagina.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz