Het is zover: we nemen definitief afscheid van onze zomergarderobe (tot volgend jaar!) en kunnen niet wachten om het nieuwe seizoen in te luiden met items die helemaal passen binnen de allernieuwste trends. Maar niet alleen op het gebied van kleding en accessoires is het raak. Een nieuw seizoen betekent óók nieuwe beauty trends, en daar horen natuurlijk nieuwe haarkleuren bij. Met de start van een nieuw seizoen is onze hairdo wel toe aan een nieuwe warme kleur. En ik kan je vertellen: die zijn er dit jaar voldoende. Dat maakt de keuze niet makkelijker, wel leuker.

Geverfd haar vraagt natuurlijk om een goede haarverzorging! Haarverf kan de buitenste laag beschadigen waardoor het er droog en dof uit kan gaan zien. Andrélon introduceert de nieuwe Andrélon Keratinelijn, en dat is precies wat je geverfde lokken nodig hebben.

COGNAC SHADES

De dagen worden korter én kouder… En dat is heus zo erg nog niet! Wanneer de overgang van zomer naar herfst (en winter) je zwaar valt, denk dan aan dit fijne scenario: je zit heerlijk bij de openhaard, verpakt in een XXL deken en met een glas cognac in je hand. Klinkt als een perfecte winteravond, nietwaar? Dat dacht ik ook! Het plaatje wordt nóg net iets mooier wanneer jij je haar in een warme cognac kleur verft, want cognac shades zijn hartstikke hot.

WINTERS OMBRE

Na het zomerseizoen hebben veel vrouwen last van sunburned punten of heel lichte highlights. Dat is niet zo charmant voor de koude wintermaanden. Voor het winterseizoen is het mooier om voor iets warmere tonen, zoals een dark brown ombre, te gaan. Ik zeg: tijd voor een kappersbezoek!

Secondary Image

STRAWBERRY BLONDE

Ben je fan van honingblond en goudblond? Dan ben je vast ook onder de indruk van strawberry blonde. Die liggen namelijk in dezelfde kleurenfamilie, maar strawberry blonde onderscheidt zich door de rode gloed. Met deze flirty haarkleur houd je het gevoel van die zorgeloze zomer nog wel even vast. Ook fijn: de haarkleur is helemaal aan te passen zodat-ie perfect bij je huidskleur past. Ga je all the way of voor subtiele highlights?

Secondary Image

HOT CHOCOLATE

Deze is voor alle vrouwen met bruin haar. De kleur van warme chocolademelk is namelijk één van de hotste haarkleuren du moment, en voor het winterseizoen verf jij je bruine lokken nog net iets donkerder. Do it like hot chocolate!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz