Het koude winterweer voel je op je lichaam en zelfs je haren beginnen te trillen van de koele briesjes. Dit zorgt er natuurlijk ook voor dat je haar sneller uitdroogt en vatbaar wordt voor beschadigingen. In ons artikel over statisch haar en beschadigd haar lees je alle tips over hoe je je haar het beste tegen kunt beschermen. Maar je hebt vast ook van de kracht van biotin en keratine gehoord. Dit zijn natuurlijke componenten die je lichaam produceert en je haar gezond, sterk en glanzend maakt. Maar welke van deze twee zijn het beste voor jouw haar?

Andrélon Keratine Repair lijn

Kan jouw haar wel wat versteviging gebruiken? Onze Keratine Repair producten geven je beschadigde haar extra stevigheid en meer glans.

Keratine is een eiwit dat van nature in je haar zit en voor stevigheid en glans zorgt. Bij beschadiging van je haar verliest je haar keratine waardoor het daarna alleen maar bergafwaarts kan gaan. Deze lijn is speciaal ontwikkeld met micro keratine om droog en beschadigd haar intensief te herstellen. De verzorgende producten bevatten voedende essentiële oliën, dringen door tot in de kern van je haar, helpen het beschadigde haaroppervlak te herstellen en je haar te beschermen tegen toekomstige beschadigingen.

Andrélon Biotin Strength lijn

Biotine (vitamine B7), maakt onderdeel uit van het vitamine B complex en staat bekend om haar versterkende werking. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om het haar te versterken vanaf de aanzet tot in de punt. Je haar wordt beschermd tegen haarbreuk, waardoor het haar er voller uitziet. De shampoo, verrijkt met biotine, zorgt ervoor dat het haar versterkt wordt. De conditioner verzorgt breekbaar haar en het haarmasker draagt een steentje bij het verminderen van haaruitval door haarbreuk Je haar ziet er dikker en voller uit en krijgt een gezonde glans.

Beide lijnen zijn verrijkt met stoffen die je lichaam van nature aanmaakt. Hierdoor passen ze goed in je dagelijkse routine om je lichaam en haar een goede boost te geven.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz