We zagen hem al op de runways: de lage paardenstaart. Gemakkelijk, classy en dé trend voor deze lente. Een lage paardenstaart saai? Niet met onze tips!

Strak en glad

Strak en glad

foto links: bron – foto rechts: bron

De strakke variant is ideaal als je een afspraak hebt waar je netjes voor de dag wilt komen. Kies voor een middenscheiding, zijscheiding of borstel je haar helemaal naar achteren. Om de staart helemaal strak te krijgen zul je misschien – afhankelijk van je haartype – een steiltang moeten gebruiken. Vergeet dan niet om een heatprotector te gebruiken zoals de Make it Shine spray uit de Pink Collection om je lokken te beschermen tegen de hitte.

Messy en nonchalant

Messy en Nonchalant

foto links: bron – foto rechts: bron

Ben jij meer van de nonchalante look? Ga dan voor de messy staart. Als je steil haar hebt of een lichte slag is het handig om droogshampoo of een volumepoeder te gebruiken, aangezien je haar daar stugger van wordt. Toupeer je lokken hier en daar een beetje, bind het vast met een elastiekje en trek er wat plukjes uit om de messy look af te maken. Deze variant is trouwens ideaal als je een bad hair day hebt.

Versieren is een kunst

Lage paardenstaart

foto: bron

Je kunt de lage paardenstaart basic dragen maar wat ons betreft vraagt dit kapsel om leuke accessoires. Draag het in combinatie met een leuke haarband of een mooi sjaaltje, probeer je lokken net boven het elastiekje te vlechten of te draaien voor een speels effect of versier je paardenstaart met klemmetjes, strikjes en mooie spelden.

Met de lage paardenstaart kun je deze lente alle kanten op. Ga voor classy, messy of vestig de aandacht op je haar met accessoires. Welke manier spreekt jou het meeste aan?

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz