De feestdagen komen er weer aan! Tijd om te shinen met een mooi feestkapsel. Wil je niet te veel tijd kwijt zijn aan je haar, maar wel feestelijk voor de dag komen? Probeer een van de volgende opsteekkapsels eens en maak je haar helemaal feestdagen-proof! 

Look 1: Chique hoge staart

Een hoge staart hoeft helemaal niet saai te zijn. Zo maak je de perfecte hoge paardenstaart:

Stap 1: Begin met droog haar en maak een middenscheiding.

Stap 2: Breng de Pink Beachy Texture Droogshampoo op je haaraanzet aan voor wat extra volume en masseer het in met behulp van je vingers.

Stap 3: Pak je haar samen om een staart te maken en trek twee voorste lokken hieruit en laat deze langs je gezicht vallen.

Stap 4: Breng nu de voorste twee losse plukken naar achteren en voeg deze samen met de rest van je haar in een staart. Ziezo, je bent helemaal ready!

Feestdagen looks hair cut

Look 2: Half opgestoken haar

Met dit half opgestoken haar ben je klaar voor de feestdagen. Wil jij je look nog wat extra’s geven? Gebruik dan een leuk haaraccessoire, zoals opvallende schuifspeldjes.

Stap 1: Breng wat Get The Volume Powder aan bij de haaraanzet en wrijf het met je vingers door het haar voor extra structuur en volume. Eventueel zet je eerst nog wat krullen in je haar. Hoe je de mooiste krullen maakt met én zonder hitte lees je hier.

Stap 2: Pak vervolgens een pluk aan de voorkant van je haar en toupeer de pluk met een kam. Zet de haar vast met twee schuifspeldjes achterop je hoofd.

Stap 3: Herhaal stap twee met twee lokken aan de zijkant van je haar. Zet de laatste lok vervolgens vast over de eerste lok, zo verdwijnen de schuifspeldjes onzichtbaar onder je lokken.

Stap 4: Maak af met wat Extra Strong Hold Hairspray zodat je look de hele dag blijft zitten. En klaar om te stralen met je feestelijk opgestoken kapsel!

alt text

Look 3: Makkelijke chignon

Een stijlvol opsteekkapsel met een twist. De Franse chignon is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Zo maak je ‘m:

Stap 1: Gebruik na het wassen Andrélon Amandel Shine Glansspray om de natuurlijke glans van je haar te activeren.

Stap 2: Maak een lage knot in je haar en draai het elastiek er losjes omheen. Laat twee voorste plukken van je haar uit de knot.

Feestdagen looks hair cut

Stap 3: Draai de twee losse plukken een paar keer rond om je vinger.

Feestdagen looks hair cut

Stap 4: Leg de plukken haar diagonaal over de lage knot heen en pin ze goed vast. Voilà!

Feestdagen looks hair cut

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz