Heb jij ook graag gekrulde lokken? Wij hebben niet één, maar twee makkelijke manieren om zelf te zorgen voor de perfecte krul. Dit heb je nodig bij het maken van krullen met én zonder hitte:

Krullen met hitte

Maak je krullen met je krul- of stijltang? Vergeet dan nooit hittebescherming te gebruiken. De Andrélon Pink Collection Heat Protect Spray beschermt je haar tegen de hitte van je föhn of styling tools. Door de formulering verrijkt met een mix van cactus- en kokoswater blijven je lokken goed gehydrateerd en voelen ze zacht aan.

Zijn de krullen afgekoeld? Fixeer je mooie, grove krullen met haarlak zodat ze de hele dag mooi blijven zitten. Zelfs op herfstachtige dagen. Met de Schitterende Glans Haarspray bijvoorbeeld. Deze spray zorgt voor een sterke fixatie en geeft je haar direct een stralende glans. Zónder dat je haar hard en plakkerig wordt.

Tip: geef je haar wat extra liefde om goed te herstellen van de hitte die het te verduren kreeg. Verwen je haar een keer per week met een haarmasker. Andrélon Care & Repair Haarmasker herstelt je haar en maakt het sterker.

Krullen zonder hitte

Natuurlijke krullen in je haar zonder hitte? Daarvoor mag je best wat hulp inschakelen. Voor meer grip en textuur kun je de Beachy Texture Droogshampoo gebruiken in de lengtes van je haar.

Andrélon Styling Verrassend Volume Mousse is de perfecte match voor een mooie slag met volume. Dankzij de flexibele fixatie vallen je lokken soepel in model, zonder dat ze plakkerig aanvoelen. Bovendien verstevigt het je coupe en krijgt je haar meer volume. Hierdoor geniet je de hele dag van de perfecte slag of krul in je haar. Bekijk de tutorial van Gabriela waarin ze stap-voor-stap laat zien hoe jij thuis de mooiste krullen maakt met of zonder hitte! Bekijk de tutorial van Gabriele waarin ze stap-voor-stap laat zien hoe jij thuis de mooiste krullen maakt met of zonder hitte!


Benieuwd hoe jij zelf makkelijk thuis krullen kan maken met of zonder hitte? Bekijk dan de tutorial van Gabriela waarin ze dit stap-voor-stap laat zien!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 3 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz