Haarinspiratie blog

Carlijn neemt je een week lang mee in haar drukke bestaan: hoe zorgt ze dat ze tussen studie, stage, werk en sport altijd frisse lokken heeft? Een hint: volumepoeder en de Klei Fris en Zuiver-lijn van Andrélon!

In de badkamer van Carlijn staat daarom altijd shampoo, conditioner en droogshampoo van de nieuwe Klei Fris en Zuiver-lijn. Perfect voor haar dat vet is bij de aanzet en droog in de punten. De formulering met witte Kaolien-klei verzorgt de hoofdhuid en haar. Onzuiverheden worden verwijderd en de natuurlijke oliën van je haar blijven behouden. Het resultaat: langer schoon, fris en gehydrateerd haar!

Om nóg langer van frisse lokken te genieten heeft Carlijn een geheim wapen: volumepoeder. Ze gaat nooit de deur uit zonder. En als ze nou tóch een vettige look krijgt, is er de droogshampoo.

Een avondje zweten in de sportschool is voor Carlijn dé reden om haar haar wél te wassen. Na het douchen en borstelen volgt de Verrassend Volume Spray. Om het haar te beschermen tegen hitte van de föhn volgt daarna de Kokos Care Heat Protect Spray. Volumepoeder in de tas en Carlijn is ready to go!

Nieuwsgierig naar wat je nog meer kunt doen tegen vet haar? Bekijk dan deze 5 tips.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz