Een out of bed look is sexy en nonchalant, maar alleen als je zelf hebt gekozen om je haar op deze manier te stylen. Anders is je look namelijk gewoon pluizig te noemen, helaas. Hoe je pluisvrije perfectie kunt creëren hangt met verschillende factoren samen en hieronder lees je alle tips hierover. Sommige gaan in hand met onze tips tegen droog haar, andere tips kun je toepassen tijdens het wassen, drogen en stylen van je haar.

Pluisvrij verzorgen

Weet jouw haar soms geen houding te geven en kiest het ervoor om te pluizen? Dit kan te maken hebben met gebrek aan liefde en verzorging. Bekijk hieronder welke tips goed bij jou passen.

Was je haar niet te vaak en zeker niet met heet water. Spoel het af met ijskoud water aan het eind van je douchebeurt. Hierdoor gaan je haarschubben dicht waardoor je haar minder beschadigd wordt en dus minder zal pluizen.

Bij het drogen van je haar, wrijf je handdoek niet ongecontroleerd over je hoofd. Kies er juist voor voorzichtig met je handdoek in je haar te knijpen en laat het vervolgens op een natuurlijke wijze drogen. Gebruik dus geen hittebron als een föhn. Sommigen, vooral met krullend haar, zweren bij de plopping-methode om pluisvrij je haar te kunnen drogen. Is dit iets voor jou?

Verwen jezelf met heerlijke hoofdmassages om bloedcirculatie te verbeteren en de juiste vetten te activeren.

Een hydraterend haarmasker is altijd goed! Gebruik bijvoorbeeld het Andrélon Aloë Vera Repair haarmasker. Het is verrijkt met aloë vera en avocado, dringt door tot in de kern van het haar en zorgt ervoor dat het haar van binnenuit gevoed en hersteld wordt

Pluisvrij stylen

De tips die je hierboven hebt gelezen helpen enorm om je haar beter te verzorgen en vanuit de kern pluisvrij te maken. Heb je pluizig haar en wil je instant hulp voor het stylen van je haar? Hieronder vind je de perfecte producten die je hierbij gaan helpen.

Verwen je haar met Andrélon Amandel Shine glansspray. Het is verrijkt met amandelolie en honing, zorgt ervoor dat de natuurlijke glans van je haar geactiveerd wordt waardoor je haar weer glans krijgt. Ook beschermt de glansspray je haar tegen beschadigingen door je borstel of föhn.

Gebruik een geschikt serum om je haar op elk moment van de dag een boost te geven. Bekijk hier welk serum het beste bij jouw haartype past.

De Andrélon Kokos Boost verzorgende spray zorgt voor een luchtige volume boost en glans voor fijn haar.

Voor krullend haar werkt een crème altijd goed. Probeer bijvoorbeeld de Andrélon Oil & Care Kroescontrol Crème. Het trekt snel in en is makkelijk over je haar te verdelen.

Pluizig haar is nooit fijn, dus hopelijk pak jij de glans snel terug dankzij deze tips.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz