Sommige mensen stappen de deur niet uit in de ochtend zonder een heerlijke douche te nemen en anderen stappen hun bed niet in zonder eerst lekker te hebben gedoucht. Onder welke categorie val jij? Of beter gezegd, wat is volgens mij het beste moment om te douchen?

Wat het beste moment voor jou is hangt af van je huidtype. De verschillende momenten van de dag hebben ook invloed op je huid en poriën. Maar het hangt natuurlijk ook af van je activiteiten en leefstijl. Lees hieronder wanneer je eigenlijk een avond douche-er moet zijn en bij wie een ochtend douche routine het meeste past.

Avond douche

DeAndrélon Avond Moment Doucheschuim is gemaakt voor diegene die graag een avond douche nemen. Andrélon Avond Moment bestaat uit 2 soorten doucheschuim voor een heerlijke verzorging onder de douche. Met deze geuren kan je heerlijk ontspannen en tot rust komen. Andrélon Avondmoment Doucheschuim Framboos & Jasmijn heeft een verzachtende en zuiverende werking op de huid en Andrélon Avondmoment Doucheschuim Aardbei & Ylang Ylang heeft een herstellende en verzachtende werking op de huid.

Maar een avond douche is niet alleen goed voor als je lekker rozig in bed wilt kruipen na een lange dag, het is ook goed voor mensen met een droge huid. In dit geval kan je lichaam na het douchen en tijdens je slaap talg en olie aanmaken en opstapelen zodat je de volgende dag een soepele huid hebt. Als je dit in geval een ochtend douche zou nemen dan zou je alle goede oliën in de ochtend al wegwassen waardoor de hele dag last hebt van droge huid.

Ochtend douche

Juist als je vette huid hebt, is het goed om in de ochtend te douchen om je huid te kunnen neutraliseren. Voor jouw huidtype hebben we de Ochtend Boost Doucheschuim. Maar een ochtend douche kan je ook lekker wakker schudden en als meditatie aanvoelen waardoor je de dag beter aan kunt.

Uiteindelijk is het maar net wat het beste bij jou past. Kijk goed naar je huidtype en je dagplanning, voor ieder moment van de dag kun je een van onze doucheschuimen in ieder geval gebruiken.

Sport je vaak en heb je het gevoel dat je vaker moet douchen om je schoon te voelen? Lees dan dit artikel voor de sportievelingen onder ons.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz