Ben je er aan toe om je natural hair te laten zien? Wij willen je graag inspireren!

Niet alleen is het gezonder om natural hair natuurlijk te laten zijn, het geeft je ook de kans om veel verschillende kapsels te creëren. Van een strakke updo tot een mooie French braid, er is heel veel mogelijk. Hieronder zie je verschillende haarstijlen om vandaag nog uit te proberen.

Updo met een sjaal

Deze haarstijl kun je praktisch met alle looks combineren. Het is classy, easy en vooral heel fijn om je haar te bundelen.

De grove twist

Kort of lang haar, dit kapsel kan iedereen rocken. Zorg dat je van te voren een goede moisturizer gebruikt om je haar goed in model te kunnen brengen. De Andrélon Oil & Curl special haarcreme zorgt bijvoorbeeld dat je haar heerlijk zacht en soepel wordt.

Natural hair French braid

Heb je een uitnodiging gekregen voor een mooi event of wil je de shine pakken tijdens je avondje uit? De French braid is dé haarstijl waar je voor moet kiezen. De chique uitstraling zorgt dat alle gezichten naar jou draaien.

Afro

Niemand kan de natuurlijke schoonheid van een afro ontkennen. Ga all natural en laat je afro zien.

Marley twist

Heb je langer haar of wil je het graag verlengen met extensions? Kies dan eens voor de Marley Twist. Zo blijft je kapsel lang in model en heb je er minder omkijken naar.

Lees hier verder om de perfecte haarspray voor de beste fixatie te vinden die bij jouw haartype past.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz