Met veertien verschillende soorten sprays is het soms lastig om een goede keuze te maken. Maar geen nood: we helpen je graag een beetje op weg! In deze blog zetten we vier hairsprays voor je in de spotlights.

1. Spectaculaire Slag hairspray

Voor de dames met slag in hun haar is er de Spectaculaire Slag hairspray. Deze luchtige spray verstevigt je lokken zonder je haar te verzwaren, zodat de slag in je haar geaccentueerd wordt. Gebruik deze hairspray na het stylen van je haar. Spray vanaf ongeveer 30 cm afstand de hairspray gelijkmatig over je haar of alleen bij de lokken die je wilt fixeren. Breng vervolgens je haar in model met je handen of een borstel.

2. Verrassend Volume Lift-up hairspray

Op zoek naar een goede volume boost? Gebruik dan de Verrassend Volume Lift-up hairspray. Deze spray, verrijkt met collageen, zorgt voor luchtig uitziend haar met meer volume. Dankzij de speciale spraydop bereik je heel gemakkelijk de haaraanzet. Zo creëer je veel volume in je haar. Voor een perfect volumineus kapsel verdeel je de spray dan ook niet door je hele haar, maar geef je extra aandacht aan de haaraanzet.

3. Schitterende Glans Hairspray

Heb jij prachtig haar, maar kan je wel wat glans gebruiken? Met de Schitterend Glans hairspray haal je het beste uit je haar naar boven. De hairspray verstevigt je haar zonder te plakken, zorgt voor een flexibele fixatie en je lokken krijgen er een mooie glans van. Gebruik de hairspray na het stylen op voldoende afstand van je haar. De spray vanaf ca. 30 cm afstand gelijkmatig over je haar verdelen. Wanneer je alleen bepaalde delen van je haar wilt accentueren, spray dan op een aantal lokken en breng deze in model met je hand, kam of borstel.

4. Fantastische Fixatie hairspray

Wanneer je ruim een half uur voor de spiegel hebt gestaan om een ingewikkeld kapsel te creëren wil je er natuurlijk de hele dag van kunnen genieten zonder dat alles weer uitzakt. Spray na het stylen van je haar de Fantastische Fixatie hairspray gelijkmatig over je haar voor maximale versteviging zonder dat het plakt. Houd voor extra versteviging je haar iets omhoog zodat je ook de onderkant van je lokken meepakt.

 

Welke hairspray vinden we in jouw badkamer terug?

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz