JPEG - Andrélon Styling HEADER 2400x762px

VERNIEUWD: ANDRÉLON STYLING

Je haar snel en eenvoudig tot in de puntjes verzorgd

Voor een 24u langdurig en natuurlijk resultaat.

Koop NU

 

Vind de perfecte producten voor jouw stijl

Heb je kort haar, krullend haar of wil je graag wat extra volume in je haar? Andrélon heeft haar styling producten vernieuwd. De producten geven tot wel 24 uur een langdurig en natuurlijk resultaat. Laat je haar stralen met de mousse, stylingpaste of haarspray die bij jouw haartype of -stijl past en creëer jouw perfecte look. Tot in de puntjes verzorgd met Andrélon.

Sophie's routine

Celine's routine

Romana's routine

MOUSSE OP (HANDDOEK-)DROOG HAAR AANBRENGEN

Wist je dat je mousse op (handdoek-)droog haar aan moet brengen? Let op dat je haar niet te nat is. Gebruik een bol mousse ter grootte van een mandarijn, en verdeel dit gelijkmatig in het haar. 

MOUSSE ALS HITTESCHILD

De mousse heeft behalve styling-kwaliteiten ook andere sterke punten. Wist je bijvoorbeeld dat mousse je haar beschermt tegen de hete lucht van je föhn?

FIXEREN & VOLUME

Natuurlijk kun je Andrélon haarspray over je gehele kapsel sprayen om het te fixeren. Maar je kunt ook alleen losse plukken stylen: spray tussen de lokken en creëer zo extra volume.

HAARSPRAY -  meer dan alleen fixeren

Haarspray zorgt ervoor dat je je haar in model kan brengen en kunt fixeren (afhankelijk van het holdlevel). Het haar voelt dikker aan en heeft meer volume. Maar wist je ook dat haarspray je haar een anti-statisch en beschermend en glanzend effect geeft?

Perfecte krul boostspray werkt ook als ‘TOUCH UP'

Perfecte Krul Boostspray is ook ideaal te gebruiken voor de dagen dat je je haren niet wast, maar je wel ‘s morgens je krullen weer in vorm wilt krijgen. Spray het product in je droge lokken en kneed het door je krullen. De boostspray hydrateert je haar en geeft een natuurlijke krul definitie. 

WET & DRY

Als je Verleidelijk Kort Styling Paste op nat haar gebruikt, geeft het je haar een wetlook. Ga je meer voor een matte finish, breng Verleidelijk Kort Styling Paste dan aan op droog haar. 

GEEN GEKNETTER MEER

Wat weinig mensen weten, is dat je haarspray niet alleen kunt gebruiken om te fixeren, maar ook om te voorkomen dat je haar statisch elektrisch geladen wordt.  

Staat jouw vraag er niet tussen, laat het ons weten via het contactformulier.

Voor meer inspiratie neem een kijkje op Facebook en Instagram.

 

 

Staat jouw vraag er niet tussen, laat het ons weten via het contactformulier. <link achter ‘het contactformulier’: https://www.andrelon.nl/contact.html>

 

Voor meer inspiratie neem een kijk op onze social media