Natuurlijk blond, brunette of diep rood, we kunnen tegenwoordig eindeloos variëren als het aankomt op het kleuren van ons haar. En daar zijn wij natuurlijk maar wat blij mee. Ik bedoel: hoe leuk is het om van haarkleur te kunnen veranderen? Ik vind het fantastisch! Maar of mijn haar hier zo gelukkig van wordt… Ik betwijfel het! Maar met de producten van Andrélon weet je wél zeker dat je lokken de allerbeste verzorging krijgen.

VOOR HET KLEUREN

Wanneer je hebt besloten om voor een andere haarkleur te gaan, is het belangrijk dat je advies inwint bij bijvoorbeeld een kleurstylist. Laat je please adviseren over welke haarkleur het best bij je past. Een tint die heel ver staat van je originele haarkleur is lastiger bijhouden dan een kleur die dichterbij staat. Natuurlijk is alles mogelijk, maar advies is key.

Goed om te weten: het kleurresultaat is afhankelijk van de huidige kwaliteit van het haar, kijk hier dus goed naar. Probeer je haar van te voren te verzorgen met herstellende en beschermende producten. Ga voor de beste behandeling en wees niet bang om te investeren in je haar. Zo blijft je hairdo langer mooi én houdbaar. En dat is natuurlijk wat we willen!

NA HET KLEUREN

Het allerbelangrijkste is dat jij je haar goed verzorgd met de juiste haarproducten, passend bij je haartype. Iedereen met verstand van haar kan dit beamen! Alleen dan blijft je haar namelijk mooi en gezond na de intensieve behandeling. Investeer in kleurbeschermende producten, zoals een shampoo en conditioner speciaal voor jouw haarkleur. Deze producten zorgen ervoor dat de tint mooi blijft en je lokken blijven glanzen. Echt, ik zweer erbij!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz