Droogshampoo. We kunnen niet meer zonder. Dit onmisbare product in je badkamerkastje zorgt er niet alleen voor dat je je haar snel even kunt opfrissen, zonder het nat te maken, het werkt ook perfect als stylingproduct voor meer body en volume.

Maar de ene droogshampoo is de andere niet. Weet jij wat nou precies de verschillen zijn tussen de verschillende soorten droogshampoo en wat ze doen voor je haar? Je bent niet de enige als je het antwoord niet precies weet. Daarom hebben we de verschillen op een rijtje gezet. Zo weet jij voortaan welke soort droogshampoo geschikt is voor jouw haartype.

Hydraterende opfrisser    

Normaal gesproken spuit je droogshampoo direct op het haar, maar een schuimende droogshampoo spuit je eerst op je hand en breng je daarna in je haar aan. Deze droogshampoo verfrist en verzorgt je haar met een optimaal voelbaar en zichtbaar volume-effect als resultaat. Het is misschien een beetje wennen, maar na het aanbrengen van de schuimende droogshampoo breng je je haar in model zoals je gewend bent. En zo zorg je binnen een handomdraai voor een hydraterende volume boost!

Haarkleur

Houd bij het uitkiezen van een droogshampoo altijd rekening met je haarkleur. Als je blond haar hebt, maakt het niet zoveel uit als je haar iets witter wordt. Je kunt er zelfs je uitgroei een beetje mee verbloemen (handig!). Met bruin haar is het een ander verhaal, dan valt het net wat meer op. Gelukkig zijn er droogshampoo’s die daar rekening mee houden. De Andrélon Brunette Care Droogshampoo bevat een vleugje bruine kleurpigmenten, waardoor je als brunette geen last meer hebt van een zichtbare waas.

Droogshampoo voor ieder haartype

Bye, bye witte waas

Door de formulering van alle Andrélon droogshampoos hoef jij je geen zorgen te maken over een witte waas. De droogshampoos bevatten natuurlijk zetmeel dat vet van het haar op een natuurlijke wijze absorbeert, zonder een witte waas achter te laten. In een handomdraai zijn je lokken weer fris en gemakkelijk te stylen.

Droogshampoo tegen vet haar

Het klinkt tegenstrijdig, maar je haar minder vaak wassen is dé oplossing voor haar dat snel vet wordt. En daarmee bespaar je ook nog een heleboel water. Win-win, voor jou én het milieu! Om zonder je haren te wassen toch een frisse look te krijgen, heeft Andrélon Fris & Zuiver droogshampoo ontwikkeld. Deze droogshampoo bevat 100% natuurlijke tapiocazetmeel dat vet van je haar op een natuurlijke wijze absorbeert. Je gebruikt ‘m zo: breng de droogshampoo aan op droog haar en spuit op ca.

20 cm afstand op de haarwortel. Laat de spray 2 minuten inwerken en borstel het uit. Ga een paar keer flink met je hand door je haar en voilà!

Droogshampoo voor ieder haartype

Droogshampoo voor meer grip en textuur

Sommige droogshampoos zijn speciaal ontwikkeld om je kapsel te fixeren. Zo wordt het maken van een volle staart of nonchalante up-do nog makkelijker. De Andrelon Pink Beachy Texture droogshampoo geeft je haar een fijne, stevige textuur, waardoor het makkelijk te stylen en in model te houden is. Gebruik deze droogshampoo in de lengtes van je haar voor meer grip en textuur bij het opsteken of vlechten. Vervolgens föhn je je lokken, zodat je haar extra stug wordt en je look beter blijft zitten.

Droogshampoo voor volume

Kan jouw haar wel wat volume gebruiken? Dan kun je het beste gaan voor een droogshampoo die jouw lokken niet alleen een opfrisbeurt, maar ook een volumeboost geven. Andrélon Verrassend Volume droogshampoo geeft jouw lokken meer volume én laat het voller en dikker aanvoelen. Resultaat: fris, licht en ‘ready to go haar vol volume.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz