Alle vrouwen met korte kapsels verzamelen, want korte kapsels mogen ook weleens in het zonnetje worden gezet, nietwaar? Daarom een aantal stylingtips die jouw korte coupe nóg beter laten uitkomen. Ben je er klaar voor? Komt ‘ie!

De juiste shampoo

Het is belangrijk dat je shampoo aan een aantal eisen voldoet! Zo moet ‘ie goed reinigen (logisch), volume geven én het haar makkelijk in model brengen. Klinkt als iets onmogelijks, maar deze wondershampoo bestaat. Maak kennis met de shampoo uit de verzorgingslijn Verleidelijk Kort van Andrélon. Deze shampoo reinigt je korte lokken perfect. Het bevat geen parabenen waardoor het haar dus niet wordt verzwaard. Het resultaat? Haar dat luchtiger en voller aanvoelt. Win-win!

Snelle fix

Ik zweer bij droogshampoo! Dit goedje is het perfecte stylingproduct voor een snelle fix. Het geeft je korte coupe een volume boost van jewelste, en daar hoef je het niet eens voor te wassen. Is dat fijn of is dat fijn? Je haar krijgt een frisse look en is easy te stylen. Tip: zorg altijd dat je een bus droogshampoo in je tas hebt zitten, zo ben je altijd ready voor een touch-up.

Varieer tot je erbij neervalt

Kort haar saai? Think again! Je kunt met een korte coupe ein-de-loos variëren, mits je de juiste stylingsproducten in huis hebt. Zo kun je het rommelig dragen, maar ook in een strakke scheiding. Of met een kuif. Het is maar net hoe je pet staat!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 3 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz