Tegenwoordig zetten steeds meer vrouwen de schaar in hun lange lokken. En ik snap héél goed waarom. Het is cool, vrouwelijk, makkelijk te stylen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Echt, het regent voordelen! Val jij onder de categorie ‘korte koppies’? Dan herken je onderstaande punten vast.

#1: I woke up like this

Een bad hair day komt niet in jouw vocabulaire voor. En als het een keer iets minder goed zit, ga je gewoon voor een andere coupe! Zit je haar nogal plat? Dan ga je toch gewoon voor een sleek look (helemaal hot!). Staat het alle kanten op na een wilde nacht of heftige regenbui? No problem, je doet gewoon alsof dat de bedoeling is. Een messy hairdo is ideaal wanneer je kort haar hebt.

#2: Hállo volume

Lang haar kan er sneller futloos uit gaan zien en als je niet oppast al snel langs je gezicht gaan hangen. Kort haar heeft meestal meer volume en als dat niet zo is, is het een stuk makkelijker te creëren. Een fijn product is de Verleidelijk Kort Shaper Paste van Andrélon.

#3: I’ve got 99 problems but my hair ain’t one

Geen klitten. Geen haarborstel die vol met haren zit. Need we say more?

#4: Jij en je kapper zijn inmiddels beste vrienden

Omdat je er zo vaak langsgaat om ‘de puntjes even bij te werken’. Kopje thee en een magazine erbij; de perfecte me-time!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz