Een nieuw seizoen, een nieuw kapsel! Herfst staat om de hoek dus het is tijd om eens te kijken hoe je dit seizoen je kapsel gaat stylen. Vorig seizoen zagen we vooral veel vlecht trends, maar nu is het tijd om je haar los te gooien.

Sleek midden- en zijscheiding

Deze classy look is perfect voor dit seizoen. Verstop je look achter je oren om je gezicht meer te accentueren en vergeet niet een haarcrème te gebruiken om je haar mooi glad te kunnen maken. Lees hier hier welke haarcrème het beste bij jou past.

Natural hair

Ook dit seizoen gaan we compleet over naar all natural hair. Omarm je krachtige krullen en verzorg ze iedere week goed met een masker zodat ze ook dit seizoen mooi kunnen shinen.

Hoge knot

Dit is een beetje valsspelen want een hoge knot is natuurlijk altijd on trend. Of het nou zomer is of herfst. Zie hier een easy tutorial voor de messy en nonchalante knot.

Curtain bangs

Overgevlogen van vorig jaar, deze gordijnen sieren ook dit seizoen je gezicht.

Ben je in plaats van een nieuwe hairstyle meer richting een nieuwe haarkleur aan het leunen? Probeer dit seizoen dan je kapsel een warmere tint te geven. Kleurt mooi bij het landschap tijdens de herfst- en wintermaanden.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz