Zo krijg je half opgestoken haar in 6 stappen

Yes, eindelijk zomer! Geniet jij ook volop? De perfecte hairlook deze zomer: half opgestoken haar. Deze look maak je makkelijk en snel met de Andrélon Pink Collection en staat super leuk met een zomers jurkje. Volg de stappen in deze tutorial voor een zomers kapsel. Aan de slag dus!

Half opgestoken haar met krullen - benodigdheden

Voorbereiding

Wat heb je allemaal nodig voor deze look?


Begin met de Go For Texture Beach Spray op je handdoekdroge haar en föhn je haar zoals je gewend bent. Dit creëert een warrige textuur en luchtig volume door heel je haar. Zo zorg je ervoor dat je half opgestoken haar toch nog genoeg volume heeft.

Stap 1

Bescherm je haar

Borstel je haar en spray de Heat Protect Spray van de aanzet tot aan de punten: deze spray beschermt je lokken tegen de hitte van de stijltang.

Bescherm je haar - Andrelon
Haar krullen - Andrelon

Tip: heb je veel haar? Verdeel je lokken in 2 delen tijdens het krullen. Zet de bovenste helft vast met een klip en begin met het krullen van het onderste deel van je haar. Alles onderaan gekruld? Maak de klip los en krul het bovenste gedeelte.

Stap 2

Haar krullen

Vervolgens ga je het haar krullen met een stijltang. Het is heel simpel: pak een pluk haar, zet de stijltang op je lok en draai de stijltang om je haar. Trek de stijltang vervolgens in één beweging naar beneden. Tadaa! Doe dit met al je lokken tot je een mooie bos krullen hebt en ga daarna even met je handen of een borstel door je haar voor een nonchalant effect.

Stap 3

Volume in je haar

Breng wat Get The Volume Powder aan bij de haaraanzet en wrijf het met je vingers door het haar voor extra structuur en volume. Pak vervolgens een pluk aan de voorkant van je haar en toupeer de pluk met een (punt)kam. Dit zorgt voor een mooie volle look.

Volume in je haar - Andrelon
Haar opsteken - Andrelon

Stap 4

Haar opsteken

Duw de pluk iets omhoog voor wat extra volume en zet je haar vast met twee schuifspeldjes achterop je hoofd. Kruis de schuifspeldjes over elkaar zodat de pluk beter blijft zitten.

Stap 5

Touperen

Pak een pluk haar aan de rechterkant van je hoofd en toupeer ‘m een klein beetje. Draai de pluk vervolgens in tot een opgerolde lok en zet ‘m met een schuifspeldje vast achterop je hoofd – links van het midden.

Haar touperen - Andrelon
Finishing touch - Andrelon

Stap 6

Finishing touch

Herhaal stap 5 met de pluk aan de linkerkant van je hoofd: toupeer de lok, draai ‘m in en zet de tweede lok vervolgens vast achterop je hoofd – rechts van het midden. Doe dit over de eerste lok, zo verdwijnen de schuifspeldjes onzichtbaar onder je lokken. Je half opgestoken kapsel zit nu vast! Kneed de onderkant van je haar met je handen voor een messy effect en spray tot slot nog wat Extra Strong Hold Hairspray over je look voor een flexibele fixatie zodat je look de hele dag goed in model blijft zitten.

Ready!

Met dit met dit half opgestoken haar ben je klaar voor de zomer! Wil jij je look nog een extra touch geven? Gebruik dan een leuk haaraccessoire, zoals opvallende schuifspeldjes of een mooie bloem.

Hoe ziet jouw zomerse look eruit? Deel het met ons op Facebook!

Haar touperen - Andrelon

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 3 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz