Bekijk de trends voor haarkleuren voor deze zomer | Andrélon

De zomer van 2014 staat in het teken van kleur, veel kleur! Ook je haar moet eraan geloven. Bijna alle haarkleuren zijn hot deze zomer, maar toch zijn er een paar opvallende trends. Sommige haarkleuren gaan al wat langer mee en andere zijn helemaal upcoming. In deze blog lichten wij vier trends uit waarmee je zeker weten gaat opvallen deze zomer! Ben jij al benieuwd welke haarkleur trends het zijn?

Hippe haarkleuren

KOEL BLOND

Koel blond is dé haarkleur trend als je van gewaagde kapsels houdt. Zo zijn de koele blonde tinten, platina blond of zelfs bijna helemaal wit blond haarkleuren die je echt niet wilt missen als je lekker wilt opvallen! Om de glans in je geblondeerde haren te behouden is onze Zomer Blond shampoo perfect om deze mooie glans vast te houden. Zo behou je een op en top natuurlijke haarkleur!

PRETTY IN PINK

Als je een echte dare devil bent, dan zijn roze haarkleuren echt iets voor jou! Een super knalkleur voor de enige echte girly-girl. Om deze intense haarkleur helemaal mooi en intact te houden kun je onze Levendige Kleur shampoo gebruiken zodat jouw haren optimaal verzorgd zijn. Durf jij deze haarkleur aan?

Warme haarkleuren

WARM ROOD

Met een mooie diep rode coupe maak je deze zomer een duidelijke statement. Deze zomer staat namelijk in het teken van krachtige haarkleuren. Of je nu een kort koppie hebt of een mooie volle bos lange haren, met deze haarkleuren maak je zeker de blits. Wil je nog meer opvallen en de show stelen met fonkelende, glanzende haren? Gebruik dan bijvoorbeeld onze Levendige Kleur shampoo om de warm rode haarkleur een spetterende indruk achter laat!

BRONDE HAARKLEUR

De bronde haarkleur trend is nog niet zo heel populair in Nederland, maar in het buitenland is het al een echte hype! Het bronde effect creëer je door een geleidelijke overloop van donker naar licht. Op deze manier oogt je haarkleur heel natuurlijk. Om het bronde effect te behouden kun je onze Zijdeglans & Zen shampoo gebruiken, om zo de glans te bewaren.

Als je voor een bronde haarkleur kiest, zorg er dan voor dat er met highlights gewerkt wordt. Door middel van highlights creëer je meer diepte in je warme haarkleur. Wil je een absolute killer look? Ga dan voor een tikje goud door je haren!

Wij zijn benieuwd welke haarkleur jouw favoriet is. Wil je echt opvallen met je mooie lokken of ga je voor een natuurlijkere look?

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz