Haarsieraden? Check. Vrouwelijke vlechten? Yes! Rommelige knotjes? Reken maar!

Van vlechten voor echte powervrouwen tot de leukste haarsieraden voor een zomerse sfeer: de kapsels die je deze zomer overal gaat zien hebben we voor je op een rij gezet. En het mooiste van alles: ze zijn heel makkelijk toe te passen!

Nonchalante lokken

Dit seizoen draait het helemaal om natuurlijke haarlooks. Denk aan natuurlijke kleuren, de middenscheiding, een messy bun of rommelige paardenstaart. Zo maak je in drie  eenvoudige stappen een nonchalante staart:

1)       Breng textuur en volume in je haar aan met droogshampoo.

2)       Pak je haar losjes bijeen en maak een rommelige staart.

3)       Maak je look helemaal af met een vrolijke scrunchie.

Haarinspiratie - Zomertrends 2020

Strik erom

De grote klassieke strik wordt deze zomer een trend. Of je nu gaat voor een zomerse touch met een felgekleurd exemplaar, of liever een edgy statement maakt met zwart: de strik is veelzijdig en geeft een elegant en vrouwelijk tintje aan je look. Ook handig: je houdt je haar uit je gezicht! 

Haarinspiratie - Zomertrends 2020

Haarsieraden

Veel vrouwen dragen graag armbanden, kettingen en oorbellen… maar vergeet ook haarsieraden niet! Een haarsieraad maakt je outfit helemaal af en is niet voor niets hét go-to haaraccessoire deze zomer. Denk aan haarclips met een marmeren look of met een schildpaddenpatroon. Draag je haar los en bevestig een haarclip links of rechts van je hoofd. Of maak een messy bun en plaats aan de achterkant meerdere clips boven elkaar. Ze geven je hairdo net dat beetje extra!

Haarinspiratie - Zomertrends 2020

Powervlechten

Los of strak, messy of juist netjes, één vlecht of meerdere, ingevlochten of standaard: vlechten in alle vormen en maten zijn dé trend van 2020. Kinderachtig? No way! Vlechten geven je juist een krachtige en vrouwelijke uitstraling. En bang voor plakkerige haren in je nek hoef je ook niet te zijn met deze haarlook. Ideaal voor de zomer. Tip: vlecht een stukje lint of touw door je vlecht heen. Zelf proberen? Ontdek al onze tutorials en tips over verschillende vlechten!

Haarinspiratie - Zomertrends 2020

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz

Haarinspiratie shoot 2 - scrunchie