Sinds modellen ermee op de catwalk paraderen zien we ze steeds vaker voorbij komen in het straatbeeld. Het haaraccessoire heeft officieel haar comeback gemaakt. En dan hebben we het niet over een simpel elastiekje, maar over dingen als haarbanden en scrunchies. In allerlei vrolijke kleuren, vormen en printjes. Ben je klaar om je bad hair day in stijl te trotseren? Deze haaraccessoires zijn trendy dit jaar. 

Brede haarbanden

Een haartrend die we in 2020 veel gaan zien is de brede haarband. Een echte klassieker die weer helemaal terug is. Ook op Instagram zien we steeds meer influencers met dikke haarbanden. De haarband is veelzijdig en geeft een elegante en vrouwelijke touch aan je look. Dat het soms voor een beetje pijn achter je oren zorgt, nemen we maar voor lief.

Haarinspiratie shoot 2 - scrunchie

Bucket hats

De bucket hat of vissershoed is al een grote hit, maar we gaan ‘m in 2020 nog veel meer zien. Voor iedere stijl is er wel een bucket hat te vinden. Er zijn stoffen exemplaren, maar ook een wollige variant doet het goed in de winter. Ga je voor een felle kleur, een kekke print of houd je het klassiek met een nude-kleur? 

Haarinspiratie shoot- bucket hat

Scrunchies

Je ziet ze al een tijdje in het straatbeeld, maar ook dit jaar is de scrunchie weer helemaal ‘in’. Dit brede haarelastiek uit de nineties is toch te gek? Met een strikje eraan heb je niet alleen een romantische look, maar ben je ook helemaal on trend. Daarnaast kun je een scrunchie ook leuk om je pols dragen als accessoire. Zo heb je dit hippe elastiek altijd bij de hand. 

Haarinspiratie shoot 3 - muts

Mutsen

Een muts of beanie is hét go-to haaraccessoire in de winter. Hij beschermt je hoofd en oren tegen de kou en maakt je look lekker casual. Dit jaar gaan we massaal voor kleurrijke mutsen. Daar fleur je een grauwe winterdag spontaan mee op! 

Haarinspiratie shoot- haarband

Dé oplossing voor statisch haar

Heel leuk natuurlijk die haaraccessoires, maar zodra jij je muts of bucket hat afzet, staat je haar waarschijnlijk recht overeind. Niet echt charmant, toch? Een handige hack is om aan de binnenkant van je muts of pet een beetje haarlak te spuiten. 

Ben je op zoek naar een meer blijvende oplossing tegen pluizig, statisch en onhandelbaar haar? Dan is de Oil & Care-shampoo met arganolie uit de Andrélon Special-lijn misschien wel wat voor jou. Deze shampoo voedt en verzacht onhandelbaar haar en maakt je lokken weer soepel en zacht. Arganolie staat in Marokko al lang bekend om haar voedende en verzachtende eigenschappen en is ideaal om droog en pluizig haar mee te verzorgen. Gebruik voor een optimaal resultaat ook het Andrélon verzorgende Oil & Care-serum met arganolie. Resultaat: prachtig haar dat je helemaal onder controle hebt.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz