Perfecte mooie krullen

Haar vlechten is hipper dan hip. We zien het kapsel op de catwalk, spotten het bij celebs en kunnen er geen genoeg van krijgen! Of je nu lang of kort haar hebt, je haar netjes of nonchalant wilt dragen: met vlechten kun je echt alle kanten op. Ga voor een zijvlecht, gevlochten knot of maak een nonchalante vissengraat vlecht. In dit blog laten wij zien hoe je deze looks maakt. Aan de slag dus!

Zijvlecht

Populaire zijvlechten

Bron: foto links, foto rechts.

Je haar vlechten zorgt voor een trendy touch aan je look. Met een zijvlecht maak je binnen een paar tellen een mooie creatie van je haar! Alles wat je nodig hebt is een elastiekje en een paar schuifspeldjes. Verdeel een flinke toef Get The Volume Mousse uit onze Pink Collection gelijkmatig over je handdoekdroge haar en föhn je lokken om het volume effect te versterken.

Gebruik de Get The Volume Powder op je droge haar bij de haaraanzet voor een intense boost en meer textuur. Maak vervolgens een zijscheiding, verdeel een pluk haar in drie strengen en vlecht deze (in). Zet de vlecht vast met een schuifspeldje en draag je haar los, of verwerk ‘m in een paardenstaart of lage knot en maak dit vast met een elastiekje. Maak je look af met de Make it Shine Spray voor mooi glanzende lokken. Simpel en snel, maar vooral heel mooi!

Gevlochten knot

Braided topknop voorbeelden

Bron: foto links, foto rechts.

Een hoge knot is altijd goed. Je maakt ‘m extra bijzonder door de knot ondersteboven in te vlechten. Lijkt ingewikkeld – en misschien kun je best wat hulp gebruiken 😉 – maar oefening baart kunst! Verdeel wat Fantastische Fixatie Mousse over je handdoekdroge haar en föhn het droog.

De mousse zorgt voor extra fixatie, volume en houdt je haar de hele dag in model. Vervolgens buig je je hoofd voorover en ga je van onder naar boven aan de slag: pak 3 strengen haar en vlecht deze in van onderaf tot aan je kruin. Pak de rest van je haar erbij en maak een paardenstaart. Toupeer een aantal plukken en zet deze losjes vast met schuifspeldjes. Finish je kapsel met wat Fantastische Fixatie Hairspray om de vlecht de hele dag in model te houden.

Nonchalante Vissengraat Vlecht

Nonchalante vissengraat vlecht voorbeelden

Bron: foto rechts.

Onze favoriete haarstijl de nonchalante vissengraatvlecht is helemaal hot dit jaar! Voor je aan de slag gaat met de vlecht spray je wat Go For Texture Definition Spray op je droge haar voor meer textuur en volume. Om je look een extra touch te geven creëer je bovenop nog meer volume met de Get The Volume Powder en toupeer je je haar. Verdeel vervolgens je lokken in twee strengen en maak een vissengraat vlecht. Lastig?

Deze messy en undone look heb je snel onder de knie, het hoeft namelijk niet zo netjes! Vervolgens maak je de vlecht wat rommeliger: pak de vlecht met beide handen aan de zijkanten vast en trek ‘m losjes uit elkaar, waardoor de vlecht wat breder wordt. Trek hier en daar wat plukjes los en kam de vlecht lichtjes tegen met een borstel. Spray tot slot wat Extra Strong Hold Hairspray als ultieme finishing touch. Ready!

 

Je haar vlechten is makkelijk en hip! Wat is jouw favoriete vlecht? Kijk voor meer inspirerende tutorials en looks met vlechten op onze Pinterest Pagina.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz