Hé krullenbol! Ben je gezegend met een flinke bos krullen? Cool! Maar hoe blij je ook bent met je mooie bos krullen, soms (heel soms) ben je ze liever kwijt dan rijk… Deze dingen herken je vast en zeker!

#1 Het regent complimentjes

Vrouwen die van nature steil haar hebben, zeggen continue dat ze jouw krullen willen hebben. Maar opstaan met een flinke bos krullen is net als een doos bonbons; je weet namelijk nooit wat je te wachten staat. Na het wassen van je haar begint het ritueel om je krullen in model te brengen. En als je hairdo er dan pico bello uitziet, regent het natuurlijk complimentjes.

#2 Bofkont

Een krullenbol heeft van zichzelf al heel erg veel volume (jaloers!) Het lijkt alsof mensen met krullend haar veel meer én dikker haar hebben dan mensen zonder krullen. Je hoeft niet heel erg je best te doen om een volle bos te creëren. Verzorg ze wel goed en accentueer je krullen met bijvoorbeeld de booster spray.

#4 Good morning sunshine

Omdat je bos met krullen alle aandacht krijgt, leidt het af van dingen die je het liefst zou verbergen. Heb je slecht geslapen of voel je je niet zo lekker? Niemand die het ziet, want je krullen bouncen nog heerlijk in het rond. Je lijkt altijd wakker en alert. Groot pluspunt!

#5 Een goede verzorging is key

Jij weet natuurlijk als geen ander dat krullend haar een andere verzorging nodig heeft dan andere haartypes. Want krullen zijn vaak droger en meer breekbaar. Het is verstandig om producten te gebruiken speciaal voor krullend haar, zodat jij je krullen in optimale conditie houdt. In de Perfecte Krul lijn van Andrélon zitten fijne verzorgende producten die ervoor zorgen dat je haar minder pluist en accentueren ook gelijk je krullen.

 

Beeld: Getty Images

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz