Een andere haarkleur is misschien wel de snelste manier om je look drastisch te veranderen. Niet zo gek dus dat meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen afscheid neemt van haar eigen haarkleur en kiest voor een nieuw kleurtje. Want zeg nu zelf: het is toch fantastisch om van haarkleur te kunnen veranderen?

Because your hair deserves… nothing but the best

Geverfde lokken schreeuwen om een goede haarverzorging! Haarverf kan de buitenste laag beschadigen waardoor het er droog en dof uit kan gaan zien, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wanneer jij je haar tot in de puntjes verzorgt, ziet je geverfde coupe er langer gezond en stralend uit. Sterker nog: het ziet eruit alsof je haar net geverfd is (score!).

Andrélon introduceert de nieuwe, bestaande uit een shampoo, conditioner, herstellend masker en herstellende crème. Dat noem je pas écht verzorgen! Keratine is een eiwit dat van nature in je haar zit en bijdraagt aan de stevigheid en glans. Wanneer jij niet vies bent van een nieuwe haarkleur en je haar geregeld verft, neemt het proteïnegehalte in het haar vaak af. En dat moet natuurlijk herstelt worden. Het unieke aan de producten van Andrélon is dat ze naast verzorging, ook bescherming bieden dankzij een UV-filter. Ik zeg: kopen die handel!

Secondary Image

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 3 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz