De herfst heeft zijn intrede gedaan en de winter nadert. Ik merk deze seizoenswisseling altijd aan mijn haar. Het pluist. Het is droog en stug. Door de regen en wind wordt je haar flink op de proef gesteld. Een goede verzorging is voor mij key. Naast mijn dagelijkse rituelen gebruik ik extra verzorgingsproducten, zoals voedende haarmaskers en goede serums. Op deze manier bereid ik me voor op de koudere dagen en verzorg ik mijn haar intensief.

OIL & CARE

Ben je al bekend met de Oil & Care producten van Andrélon? Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor droog, pluizig en onhandelbaar haar. Net wat ik (en jij) nodig hebben. Door de Marokkaanse arganolie ben je weer de baas over je droge en pluizige haardos (girl power!). Het unieke aan deze producten is dat het verzorgt én voedt. Ook fijn: de producten worden snel in het haar opgenomen. Hierdoor voelt je haar heerlijk zacht aan. En dat is precies wat we willen.

De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, 1-minuut masker, anti-klit spray, serum-oil (aanrader!) en voedende crème. Je begrijpt: met zo’n enorm aanbod vind je vast en zeker een product dat pas binnen je eigen beauty-ritueel.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz