Is jouw haar slap, futloos en moeilijk in model te brengen? Grote kans dat je haar hebt dat snel vet wordt. De talgkliertjes in je hoofdhuid produceren dan teveel talg, waardoor vet haar ontstaat. Wij zetten 5 tips op een rij om jouw lokken langer fris te houden!

Tip 1: Droogshampoo

Een absolute musthave: droogshampoo! De Langer Fris Droogshampoo is ideaal voor een quick fix van je look en om je haar langer fris te houden tussen de wasbeurten door. Spray het vooral bij de haaraanzet en borstel het vervolgens goed uit.

Tip 2: Gebruik een shampoo voor jouw haartype

Gebruik een milde shampoo die geschikt is voor jouw haartype. De Langer Fris Shampoo is ideaal om te gebruiken bij normaal haar dat snel vet wordt. Het houdt je haar luchtig en fris.

Tip 3: Verdeel conditioner over je haar

Verdeel een conditioner over de lengtes en punten van je haar en vermijd de haarwortels, omdat je haar daar het snelst vet wordt.

Tip 4: Draag je haar vast

Draag een leuke knot, staart of vlecht! Als je veel met je handen door je haar gaat, kan het namelijk sneller vet worden. Check onze tipstrends en filmpjes om inspiratie op te doen voor jouw look!

Tip 5: Spoel je haar goed uit

Spoel je haar na het wassen goed uit. Restjes shampoo en conditioner die achterblijven maken je haar sneller vet.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz