Pluisvrij haar? Yes, het kan! Met deze 6 tips & tricks tover je jouw haar in no-time om tot een stralende look!

Tip 1: Spoel je haar na met koud water

Als je het helemaal goed wilt doen, spoel je je haren na het wassen af met koud water. Hierdoor sluiten de haarschubben en heb je minder kans op pluis.

Tip 2: Gebruik een haarmasker!

Om je haar optimaal te verzorgen gebruik je na je conditioner nog een haarmasker. Een haarmasker zorgt voor een intense voeding, waardoor jouw lokken minder zullen pluizen. Een crème is de ideale aanvulling op deze routine, het helpt je haar minder pluizig te worden.

Tip 3: Gebruik voedende producten

Als je haar snel droog of pluizig is, is het belangrijk om het te verzorgen met een voedende productlijn. Onze Oil & Care lijn is verrijkt met diverse oliën, zoals Marokkaanse Arganolie. De olie wordt snel in je haar opgenomen, wat helpt bij het glad en pluisvrij maken van jouw lokken.

Tip 4: Bescherm je haar tegen hitte

Gebruik je een föhn, krultang of stijltang om jouw haar in model te brengen? Bescherm je haar dan goed tegen de hitte van deze stylingtools. De Heat Protect Spray of Make it Shine Spray beschermen je lokken tegen de hitte van de stylingtools tot wel 230 °C.

Tip 5: Gebruik een kam met grove tanden

Gebruik een kam met tanden die ver uit elkaar staan. Perfect om je haar klit-vrij te maken, zonder dat het extra gaat pluizen.

Tip 6: Haarspray

Gebruik je toch liever een borstel? Kies dan een houten borstel. Spray wat haarspray op je haar of borstel om pluis geen kans te geven.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 3 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz