Dit jaar denk je misschien wel twee keer na voordat je het vliegtuig instapt voor een vakantie op een tropische bestemming. Maar gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Voor een ultiem vakantiegevoel hoef je namelijk echt de deur niet uit. Influencer Kiki Duren laat zien hoe zij haar achtertuin heeft omgebouwd tot wellnessoord. Met een beetje creatief denkwerk en de producten uit de Andrélon Kokos Boost lijn geef je een tropische boost aan jouw thuisvakantie!

Minivakantie voor je zintuigen

Denk jij bij zomer ook aan witte stranden, blauwe zee en wuivende palmbomen? Ondanks dat er dit jaar misschien geen zon, zee en strand op een tropische bestemming in zit, kan de geur van kokos wel helpen om je even op vakantie te wanen. Maar kokosolie ruikt niet alleen lekker, het doet ook wonderen voor je lokken.

Kokosolie staat bekend om haar voedende werking en heeft de eigenschap te kunnen doordringen tot in de haarvezel, waardoor het je haar niet verzwaart. Kan jouw haar wel een luchtige volume boost gebruiken? Met de Andrélon Kokos Boost lijn zit je goed! De shampoo, verzorgende conditioner en volume boost spray met kokosolie, zorgen ervoor dat jouw lokken worden gevoed, zonder ze te verzwaren. Maak het helemaal af met het Kokos Boost Haarmasker. Resultaat: intense voeding en een luchtige volume boost vol glans. Zo kom jij je thuisvakantie al hair flippend door. 

Geef je tuin een make-over

Ultiem genieten in je eigen tuin? Kan gewoon! Maak net als Kiki van je tuin een tropisch wellnessoord met tropische planten, een loungebank of daybed en gezellige lampjes. En wat dacht je van een buitendouche waar je lekker onder kunt afkoelen op warme zomerdagen? Zo is het net alsof je op vakantie bent. 

Creëer je eigen vakantiehuis

Klaar met je tuin? Door met je huis! In een huisje, hotelkamer of tent op vakantie heb je geen overbodige spullen om je heen. Je hebt alles wat je echt nodig hebt om je heen en meer niet. Zorgt dat bij jou ook voor rust? Probeer dit thuis dan ook eens. Ruim je huis op en gooi alle overbodige prulletjes en rommel weg. Met minder rommel voelt je huis veel meer aan als vakantiehuis. 

Verken je buurt

In je dagelijks leven heb je het meestal druk en ga je heel doelbewust naar de supermarkt, kantoor of sportles. Maar maak nu eens voor de verandering een wandelingetje door je buurt, zonder doel. Kijk om je heen en geniet van de omgeving. Grote kans dat jij nieuwe ontdekkingen doet, net alsof je op vakantie bent!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz