Een volle bos haar met veel volume is de droom van veel vrouwen. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Soms zit futloos en dun haar in de familie en naarmate je ouder wordt verandert je haar van structuur en wordt het dunner. Wil je dun haar dikker laten lijken? Met deze tips geef je je haar een volume boost.

DE JUISTE BASIS

We beginnen bij de basis: de shampoo en conditioner. Gebruik een shampoo die bij je haartype past. Probeer bijvoorbeeld onze Verrassend Volume Shampoo. Deze shampoo zorgt er voor dat je haar voller oogt. De Volume & Care Shampoo is ook erg geschikt voor lekker veel volume. Deze shampoo voedt het haaroppervlak tot in de puntjes zonder het haar te verzwaren. Voor de juiste verzorging kan je het beste ook een conditioner speciaal voor volume gebruiken. Gebruik hier niet te veel van en breng de conditioner 5 cm vanaf de haaraanzet aan tot in de puntjes voor een optimaal resultaat.

Producten voor lekker veel volume

STYLINGPRODUCTEN VOOR VOLUME

Let bij het gebruik van stylingproducten goed op het type product dat je gaat gebruiken. Je wilt je haar natuurlijk niet vet of zwaar maken, dus ga niet voor een olie of wax maar voor fijne lichte sprays en poeders.

De makkelijkste manier om een volumineus kapsel te maken is met onze Get the Volume Powder. Zorg ervoor dat je haar volledig droog is en strooi een klein beetje poeder op je haaraanzet en masseer het er goed in. Herhaal dit op verschillende stukken van je haaraanzet en breng je haar vervolgens in model.

Je merkt meteen dat je haar meer volume heeft, waardoor het een stuk dikker lijkt. Met het gebruik van droogshampoo of volumepoeder bereik je ook heel snel de volume boost die je normaal krijgt met touperen.

Gebruik je regelmatig een föhn om je haar in model te brengen? Geen probleem! De Get the Volume Föhnspray is speciaal gemaakt om je haar een volumeboost te geven tijdens het föhnen en laat je haar dikker aanvoelen. Spray voor het föhnen wat van dit product in je haar.

Je hoeft niet zuinig te zijn, want de spray zorgt er ook voor dat je haar niet beschadigd door de hitte van de föhn. Föhn je haar vervolgens droog en laat het goed afkoelen voordat je er weer met je handen doorheen gaat. Zo blijft de volume het beste in je haar zitten.

Naast deze technieken kan je ook onze stylingproducten speciaal voor volume te gebruiken. De Verrassend Volume Duo Mist geeft je een volume boost vanaf de haaraanzet, de Verrassend Volume Mousse zorgt voor langdurig volume en een natuurlijke versteviging en de Verrassend Volume Hairspray fixeert een volume-effect vanaf de haaraanzet en zorgt voor een mooie volle en luchtige uitstraling.

Brilliante age product lijn

Verzorg je ouder wordende haar

Na je 40e verandert niet alleen je huid maar ook de structuur van je haar. Een goede verzorging is hierbij belangrijk, zodat je haar weer zacht en dikker aanvoelt. Hiervoor hebben wij de Brilliant Age lijn speciaal voor ouder wordend haar. Gebruik naast de Brilliant Age Shampoo en Brilliant Age Conditioner ook de Brilliant Age Shine & Care Crème en Volume Spray. De crème, verrijkt met collageen en keratine, zorgt ervoor dat dun haar steviger wordt en de volume spray zorgt voor een echte volume boost.

Met deze tips laat je dun haar dikker lijken en creëer je lekker veel volume. Hoe zorg jij voor een volle bos haar?

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz