We snappen heus dat als je thuiswerkt, een perfect gestyled kapsel geen topprioriteit heeft. Maar als je dan toch die ene Zoom meeting hebt met collega’s, wil je ook niet met een ontploft kapsel op het beeldscherm verschijnen. Claire deelt haar tips & tricks voor een Zoom-proof paardenstaart met een speelse draai.

Begin met het aanbrengen van de Pink Super Shine Oil Spray. Dit geeft jouw haar direct glans en zorgt daarnaast als beschermende basis tegen de warmte van föhnen en andere styling tools. Goed schudden voor gebruik, verdeel je haar en sprayen maar.

Gebruik vervolgens een kam of een borstel en maak een middenscheiding in je haar. Verdeel de achterkant in twee delen en laat je haar naar voren vallen om er vervolgens nog één keer goed doorheen te borstelen.

Nu is het tijd om je haar vast te maken. Om het nét even iets speelser te maken, pak je twee plukjes aan de voorkant en laat je ze los hangen. Pak de rest van je haar en maak een lage staart.

Nu ga je aan de slag met de Pink Super Shine Spray. De naam zegt het al: de spray zorgt voor een prachtige shine en een pluisvrije finish. Spuit het op afstand in je haar en strijk je haar vervolgens zachtjes glad naar beneden zodat de eventuele pluisjes plat worden.

Wil je je elastiekje volledig laten verdwijnen? Ga dan aan de slag met een pluk haar van de onderkant van je staart, draai deze om je elastiek heen en maak het vast met een haarspeld. Als finishing touch maak je gebruik van de Pink Pretty Perfect Strong Hold Haarspray. Deze haarspray zorgt dat jouw look langdurig in model blijft.

Een simpele, maar stijlvolle draai voor een speelse paardenstaart!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz