In ons assortiment zitten maar liefst 26 verschillende soorten sprays. Hairspray, anti-klit spray, booster spray… Je kunt het zo gek niet bedenken. En elke hairspray heeft ze een andere werking. Maar wanneer gebruik je welke hairspray? In deze blog zetten we drie sprays in de spotlights.

1. Make it Shine spray

Deze hairspray uit de Pink Collection is een ideale allrounder in een kleine spuitbus die je heel gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. De hairspray maakt je haar glanzend en helemaal pluisvrij. Ideaal als je haar een glans boost kan gebruiken. Gebruik je vaak een stijltang of föhn?

Spuit dan vooraf wat Make it Shine Spray in je haar, want aangezien dit een heat protection spray is beschermt het je haren tegen de hitte. Vergeet niet om de haarspray even flink te schudden voor je het op je droge haar spuit.

2. Perfecte Krul booster spray

Deze hairspray geeft je krullen net dat extra zetje dat ze nodig hebben om de hele dag mooi te zitten. Pluis is verleden tijd en de hairspray geeft je haar versteviging zonder hard te worden. Verdeel de booster spray gelijkmatig over je droge of vochtige lokken en knijp je krullen vervolgens mooi in model.

Dit kan voorafgaand aan het föhnen voor een flinke dosis volume of gebruik de hairspray halverwege de dag als je het idee hebt dat je krullen wat meer pit kunnen gebruiken

3. Perfecte puntjes intensieve anti-klit spray

Een anti-klit hairspray is handig wanneer je haar moeilijk doorkambaar is. Heb je bijvoorbeeld niet genoeg hebt aan een conditioner, gebruik dan deze hairspray uit de Perfecte Puntjes lijn als aanvullende verzorging. Als het gebruik van een conditioner juist te veel is voor jouw lokken – bijvoorbeeld als je haar te zwaar wordt – dan is de anti-klit spray ideaal als vervanging.

Daarnaast zorgt deze hairspray ook voor extra verzorging, aangezien de hele lijn van Perfecte Puntjes verrijkt is met de speciaal ontwikkelde Hair Protect formule. Deze formule zorgt ervoor dat je haarpunten minder snel splijten. Verdeel de haarspray rijkelijk over je handdoekdroge haar, met name in de uiteinden en breng je haar vervolgens in model.

4. Andrélon Deluxe Volume & Shine spray

Andrélon Deluxe Volume & Shine, verrijkt met lotusbloem, zorgt voor een intense volume boost en een prachtige glans. De lotusbloem, bekend om haar verfijnde en bloemige geur, komt oorspronkelijk uit India. Het zelfreinigend vermogen van de bladeren zorgt ervoor dat de lotusbloem symbool staat voor zuiverheid.

De volume spray met lichtgewicht formule, zorgt voor een lift vanaf je haaraanzet en laat je haar er weer vol en levendig uitzien. Andrélon Deluxe Volume & Shine: geniet van gezond glanzend haar met een intense volumeboost.

Gebruiksaanwijzing: spray op je handdoekdroge haar, voornamelijk op de haaraanzet. Masseer het lekker in voor wat extra verzorging en een extra lift vanaf de haaraanzet. Breng vervolgens je haar in model zoals je gewend bent. Niet uitspoelen.

Heb jij deze haarsprays al eens gebruikt? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz