Een tijdje terug konden onze fans via Facebook vragen stellen over onze 1-Minuut Maskers. Er kwamen ontzettend veel leuke vragen en reacties binnen! Van hoe werkt zo’n haarmasker precies tot wat is het verschil met een conditioner? Je leest het in deze blog!

Vraag en antwoord - wat is het resultaat van een haarmasker

Één van de vragen is van Britley, zij is benieuwd waarvoor je het 1-Minuut Masker nodig hebt. Interessante vraag! Wanneer jouw lokken wel een verzorgende boost kunnen gebruiken, kan een haarmasker het verschil maken. Naast shampoo en conditioner, is het 1-Minuut Masker de perfecte aanvulling om je haar in optimale conditie te houden.

Haarmaskers zijn rijk aan voedingsstoffen en geven je haren een extra intensieve verzorging. Deze ingrediënten dringen door tot in de kern van je haar, om je lokken van binnen en van buiten intensief te voeden. Al in 1 minuut heb je resultaat, maar door het masker een paar minuten langer in je haar te laten trekken kunnen de ingrediënten langer hun werking doen waardoor ze optimaal tot hun recht komen.

Het resultaat: mooi verzorgd, sterk en glanzend haar! Het 1-Minuut Masker werkt het best als je het product kiest wat het beste bij jouw haartype past.

Vraag – hoe masker aanbrengen

Één van de de meest gestelde vragen die we binnen kregen: hoe gebruik je het 1-Minuut Masker precies? Het is heel makkelijk: in drie stappen verzorg je je haar intenstief. Klinkt als een droom, maar het kan!

Stap 1: Gebruik het 1-Minuut Masker ongeveer één keer per week tijdens een wasbeurt. Breng het gelijkmatig aan op vochtig haar. De hoeveelheid die je gebruikt is afhankelijk van de lengte van je lokken. Breng het aan vanaf 5 centimer van de haaraanzet tot aan de punten.
Stap 2: Laat het product even intrekken om de ingrediënten optimaal hun werk te laten doen.
Stap 3: Na 1 minuut is het tijd om het masker grondig uit te spoelen met lauwwarm water. Voila!

Verschil tussen masker en conditioner

Marlies is één van de fans die graag het verschil wil weten tussen het 1-Minuut Masker en een conditioner. Goede vraag! Shampoos, conditioners, haarmaskers, crèmes, anti-klitsprays en serums; er zijn veel verschillende haarverzorgingsproducten, maar wat doen de verschillende producten precies?

Tijdens het wassen zorgt een shampoo ervoor dat je haarschubben open gaan staan, zodat je haar goed schoon wordt. Een conditioner sluit ze weer, waardoor je haar gaat glanzen, zacht aanvoelt en makkelijk doorkambaar wordt. Het 1-Minuut Masker gaat een stapje verder. Naast het sluiten van de haarschubben, zorgt het voor een intensieve verzorging en voeding. Ideaal voor haar dat wel een extra boost kan gebruiken.

Een conditioner en haarmasker kun je met elkaar afwisselen: zo gebruik je een conditioner na elke wasbeurt, en vervang je deze ongeveer één keer in de week met het 1-Minuut Masker. Een Anti-Klit Spray maakt je haar heerlijk zacht, gemakkelijk doorkambaar, en biedt extra bescherming tijdens het gebruik van een borstel of een föhn. Als aanvulling hierop kun je ook een crème en serum gebruiken.

Deze producten kun je de hele dag door gebruiken. Een leave-in Crème gebruik je na het wassen op vochtig of droog haar als intensieve verzorging en bescherming van je lokken. Het Serum-Oil is een veelzijdige olie die je in de lengtes van je haar aanbrengt, waardoor je haar heerlijk verzorgd wordt en gaat glanzen, zonder het vet of zwaar te maken. Het zorgt dat je haar makkelijk in model te brengen is.

Bedankt voor al jullie leuke en interessante vragen over onze 1-Minuut Maskers! Heb jij nog vragen of tips? Laat het ons hieronder of via Facebook weten!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz