Iedereen wil er stralend uitzien en je haar speelt hierin een belangrijk rol. Stijlen, föhnen, of je kapsel touperen: we doen het allemaal wel eens. Hierdoor raakt je haar beschadigd! Met onze Keratine Repair producten herstel je droog haar intensief zodat het snel haar gezonde look terug krijgt.

Oorzaak van droog haar

De belangrijkste oorzaken van beschadigd droog haar zijn factoren van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan zon, zee en chloorwater. Wees dus voorzichtig op een warme dag! Maar ook de hitte van de föhn, stijltang en elastiekjes die je strak om je haren draait beschadigen je haar, waardoor het belangrijke bouwstenen verliest. Eén van die bouwstenen is Keratine, een eiwit dat voor stevigheid en glans zorgt.

Blog - Keratine

Andrélon Keratine Repair herstelt je beschadigde haar intenstief

Om droog haar intensief te verzorgen zijn er de nieuwe Keratine Repair haarproducten speciaal voor beschadigd haar. Keratine is een eiwit dat van nature al in je haar zit en voor stevigheid en glans zorgt. Deze speciale haarproducten voor droog haar bevatten microkeratine die tot diep in de kern van het haar doordringt.

Beschadigd haar wordt
intens gevoed en hersteld. Bovendien beschermen de haarproducten, je lokken tegen toekomstige beschadigingen. Met als resultaat: glanzend, gezond haar waardoor jij er mooi en verzorgd uitziet.

De shampoo van Keratine Repair reinigt je haar en helpt het beschadigde haaroppervlak te herstellen, waardoor je lokken zacht en glanzend worden. Als aanvulling op de shampoo gebruik je de intensieve conditioner. Deze conditioner voedt en verzorgt je haar, en beschermt tegen toekomstige beschadigingen. Als afwisseling kan je ook Keratine Repair 1-minuut masker gebruiken om droog haar te vermijden. Met dit masker voed en verzorg je je haar intensief op een snelle manier.

Als aanvulling op de shampoo en conditioner bestaat de Keratine Repair lijn uit meerdere verzorgingsproducten. De herstellende crème gebruik je na het wassen om je haar extra te verzorgen en te beschermen. Hiermee vermijd je beschadigd haar. De anti-llit spray zorgt ervoor dat je lokken makkelijker doorkambaar zijn zodat je haren niet zo snel breken. Met de luxe serum-oil laat je je haar prachtig glanzen zonder dat het vet of zwaar aanvoelt.

Tips om je haren te beschermen

Voorkomen is beter dan genezen! Daarom is het verstandig om je lokken goed te beschermen voordat je het in model brengt. Maak je gebruik van een föhn of stijltang? Vermijd droog haar door een Heat Protect Spray te gebruiken als bescherming tegen de hitte.

Wanneer je je haar in een knot of staart draagt, wees dan extra lief voor je haren door bijvoorbeeld een dik en zacht elastiekje te gebruiken in plaats van eentje dat te strak zit. Hierdoor breekt je haar minder snel af. Beschadigd haar vermijd je ook door een anti-klit spray te gebruiken wanneer je haar in de war zit. Hierdoor voorkom je onnodige beschadigingen.

Op warme dagen moet je tenslotte niet vergeten om naast je huid ook je haar goed te beschermen. Draag bijvoorbeeld een leuk hoedje om je lokken uit de zon te houden en zo droog haar te vermijden.

Naast het beschermen van je haar is het ook verstandig om je lokken goed te verzorgen. Verwen ze regelmatig met een haarmasker of een verzorgende crème. Zo maak je zeker korte metten met droog haar!

250 dames mochten de serum-oil van Keratine Repair testen en 88% zou het aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen. Zou jij het ook aanbevelen?

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz