Herken je dat? Je haar zit perfect in model als je bij de kapper bent geweest en een dag later krijg je dit zelf niet meer voor elkaar. Met onze styling producten creëer je elke dag een andere look helemaal zelf. In deze blog zetten we alle styling producten met de daarbij horende tips & tricks op een rijtje. Zo wordt je haar in model brengen een koud kunstje!

1. Verrassend Volume

Een look vol volume die de hele dag perfect in model blijft, dat willen we natuurlijk allemaal! Als je ’s ochtends geen tijd hebt om je haar te stylen, dan is de Verrassend Volume Duo Mist een uitkomst. Spray na het wassen wat Duo Mist over je handdoekdroge haar, om een volumeboost vanaf je haaraanzet te creëren.

Gedurende de dag geef je je look weer extra volume door er met je handen of een borstel doorheen te gaan. Heb je meer tijd voor een mooie look? Begin dan met de Verrassend Volume Mousse voor langdurige volume en een luchtige uitstraling. Schud de bus voor gebruik en spuit een bolletje mousse ter grootte van een mandarijn in je handen. Houd je hoofd ondersteboven en kneed met je vingers de mousse gelijkmatig door je haar. Doe dit vooral bij de haaraanzet, omdat je daar volume wilt creëren.

Föhn je haar pluk voor pluk met een borstel voor extra veel volume. Om het volume-effect te versterken kun je je haar ook ondersteboven drogen. Voor een mooi resultaat spray je meteen wat Verrassend Volume Hairspray in je lokken. Tot slot kun je nog wat haarspray op je hairdo sprayen voor extra versteviging.

2. Fantastische Fixatie

Wil je dat jouw perfecte look de hele dag op z’n plek blijft zitten? Fixeren is dan een must! Verdeel voordat je het föhnt, eerst wat Fantastische Fixatie Mousse op je handdoekdroge haar. Na het stylen wil je natuurlijk dat je haar zo lang mogelijk in model blijft zitten.

Dit doe je door het te fixeren met de Fantastische Fixatie Hairspray, 91%* van de testers raadt dit styling product aan bij vriendinnen! Voor extra versteviging spray je op elke lok wat haarspray. Het resultaat: de hele dag fantastische fixatie! En nu ook voor onderweg: Fantastische Fixatie 100ml.

* Het onderzoek is uitgevoerd door hettestpanel.nl onder 175 vrouwen, september 2014.

"Bedenk van tevoren goed wat je stylingwens is voor je een hairspray kiest om de perfecte look te creeren. Er zijn verschillen in de strekte van de fixatie. Houd daarnaast een hairspray altijd op zo'n 30 cm van je hoofd en spray gelijkmatig om d eultieme fixatie the bereiken."
- Haarstylist Arjen Huffels

3. Spectaculaire Slag

Als je wilt dat de natuurlijke slag in je haar de hele dag soepel in model blijft, dan zijn de styling producten zoals Spectaculaire Slag Mousse en Hairspray een perfecte match voor jouw look. Verdeel eerst wat mousse over je handdoekdroge haar en föhn het vervolgens.

Fixeer je look door wat haarspray over je lokken te sprayen en breng je haar knedend met je handen in model. Easy as that! Wanneer je niet gezegend bent met een mooie slag in je haar, kun je makkelijk zelf slag creëren door een föhn met een diffuser en ronde borstel te gebruiken. Of je maakt je haar voor het slapen gaan een beetje nat, kneed er wat mousse in en vlecht het in. De volgende dag wordt je wakker met slag in je haar!

4. Schitterende Glans

Om jouw super gestylde look een mooie finishing touch te geven, spray je er wat Schitterende Glans Hairspray over. Je lokken krijgen niet alleen een stralende glans, maar blijven ook mooi in model. Spray eerst lichtjes over je haar en borstel de haarspray vervolgens weer uit. Voor nog meer glans herhaal je dit twee tot drie keer.

5. Perfecte Krul

Krullend haar in model brengen doe je met de Perfecte Krul lijn. Voor het verstevigen van je krullen kan je wat Perfecte Krul Mousse aanbrengen op je handdoekdroge haar. De Perfecte Krul Booster Spray gebruik je om je krullen mooi uit te laten komen.

Om ze extra te accentueren, knijp je na gebruik van de spray je krullen in model. Het mooiste resultaat krijg je als je je krullen aan de lucht laat drogen. Wil je het toch föhnen, gebruik dan een föhn met diffuser en zet ‘m op een koude, lage luchtstand.

6. Verleidelijk Kort

Heb je een korte coupe en zit het elke dag in hetzelfde model? Met onze Verleidelijk Kort styling producten kun je kort haar elke dag weer in een andere, frisse look stylen! Als basis en versteviging verdeel je eerst wat Verleidelijk Kort Mousse over je handdoekdroge haar.

Föhn je haar zoals je gewend bent en breng het daarna in model. Voor een nonchalant en warrig effect smeer je wat Verleidelijk Kort Shaper Paste in je handen en breng je dit al knedend in je haar. Je haar wordt niet hard en blijft soepel waardoor restylen de hele dag mogelijk is. Ga je voor een look met meer glans? Met de Verleidelijk Kort Shine Wax geef je je haar niet alleen meer glans, maar zorg je er ook voor dat het niet gaat pluizen.

Met deze tips & tricks kun je nu zelf aan de slag om jouw favoriete look te creëren! Of je nu gaat voor los haar met slageen mooi gestylde coupe of veel volume in je haar: voor elke hairdo hebben we de juiste styling producten om je look helemaal zelf te creëren. Je haar in model brengen is een piece of cake! Welke styling producten gebruik jij om je haar in model te brengen?

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz