We willen allemaal waanzinnig glanzend haar. Maar helaas is dat vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral tijdens de koude wintermaanden kan het haar er droog en dof uitzien. Hartstikke irritant! Maar met een aantal verzorgingstips zijn glanzende lokken binnen handbereik. Happy new hair!

SHINE BRIGHT!

Goede basis

Onder de basis vallen een goede shampoo en conditioner. Elk haartype vraagt om een andere haarverzorging. Daarom is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Voor een prachtig glanzend kapsel zijn de Glans en Glans & Care producten van Andrélon een goede optie. De Glans Shampoo en Conditioner bevatten zomertarwe, waardoor je haar er stralend uit gaat zien. In de Glans & Care producten zit parel-extract verwerkt die de natuurlijke glans activeert. Ik zeg: kom maar op met die glanzende lokken!

Extra verzorging

Voor een extra shine-boost kun je het Glans & Care 1-Minuut Masker gebruiken. Dit masker geeft dof en droog haar snel een intensief verzorgende behandeling. Het bevat zonnebloemolie en parel-extract, wat de natuurlijke glans in het haar naar boven haalt en het heerlijk zacht maakt. Je haar is in één klap hartstikke aaibaar!

Stylingproducten

De laatste stap is ook de allerleukste stap: het in model brengen van je kapsel. Voor super shine hair gebruik je de Oil Spray uit de Pink Collection van Andrélon. Deze spray geeft het gevoel van gepolijst haar zonder dat het er vet uitziet. Score!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz