Een haarmasker hoort in je wekelijkse routine. Voor elk seizoen en iedere haartype is een speciaal masker beschikbaar. Naast alle keuzes die je op een dag moet maken kunnen we het ons voorstellen dat je soms even niet weet welk masker je moet kiezen. Wij helpen je graag.

Masker voor krullend haar

Heb je krullend? Dan heb je veel hydratatie nodig om je haar gezond en soepel te houden. Het Andrélon Oil & Curl haarmasker is rijk aan omega-9 en antioxidanten die je haar sterk en veerkrachtig maken.

Masker voor pluizig haar

Het Andrélon Oil & Care haarmasker maakt je haar heerlijk zacht en soepel dankzij de formulering met Marokkaanse arganolie. Grootste pluspunt, het is een 1-minuut masker, dus je haar is binnen no-time back in shape.

Masker voor gekleurd haar

De formulering met keratine is wat je haar nodig heeft als het veel te verduren heeft gehad zoals bijvoorbeeld een haarkleuring. Het masker dat je haar dan stevigheid en glans biedt is het Andrélon Keratine Colour haarmasker.

Masker voor beschadigd haar

Ook voor je droog en beschadigde haar hebben we een oplossing. Het herstellende masker vol proteïne dat je haar intensief weet te voeden zonder te verzwaren is het Andrélon Care & Repair herstellende masker.

Masker voor futloos haar

Kokos is rijk aan alles wat je haar nodig heeft om volumineus te worden. Kun je wat volume gebruiken? Verwen je haar met het Andrélon Kokos Boost haarmasker. Bij lang haar adviseren we, Andrélon Kokos Boost haarmasker aan te brengen vanaf 5 cm van de haaraanzet.

Masker voor natuurlijk of geverfd grijs haar

Het haartype dat misschien wel het meest een wekelijks masker kan gebruiken is grijs haar. Natuurlijk of geverfd, grijs haar is veel vatbaarder voor uitdroging en beschadiging dan je misschien wel denkt. Dus probeer ons Zilver Care haarmasker en ontdekt hoe je haar weer kan glanzen.

Ben je ook opzoek naar een dagelijkse boost voor je haar? Lees ons artikel over de verschillende Haarcrèmes om te ontdekken wat bij jouw haartype past.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz