Meer en meer worden we er bewust van dat we de juiste producten voor ons haartype moeten gebruiken. De beste producten bevatten de mooiste ingrediënten en kokosolie is één van deze ingrediënten die juist voor alle haartypes een magische werking heeft. Het voedt je haar grondig en geeft het een intense glans en volume boost. Belangrijker nog, je ruikt de hele dag naar een tropisch eiland.

Kokosolie heeft nog veel meer voordelen en deze zijn eigenlijk allemaal onder te verdelen in de volgende drie categorieën. Als je klaar bent met lezen ben jij compleet overtuigd van de werking van dit super-ingrediënt.

1) Kokosolie hydrateert je haar

Als je je haar regelmatig met kokosolie behandelt, houdt het meer vocht vast. Dit helpt je haar en hoofdhuid gezond te blijven, maar het maakt je haar ook sterker, veerkrachtiger en glanzender. Meer hydratatie betekent ook minder pluizend haar. Lees ook het artikel over hulp bij pluizig haar voor meer tips hierover.

2) Kokosolie beschermt je haar

Plantaardige oliën bevatten van nature een SPF-factor, zo ook kokosolie. Met een SPF van 7,1 biedt het je haar een goede bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

3) Kokosolie versterkt je haar

Deze tropische olie staat bekend om haar voedende werking en heeft de eigenschap te kunnen doordringen tot in de haarvezel, waardoor je het haar niet verzwaart. Dit terwijl andere oliën juist op je haar blijven liggen en hierdoor verzwarend kunnen werken. Het goed verzorgen van je haar met kokosolie staat gelijk aan het versterken van je haar.

Bij Andrélon hebben we kokosolie gebruikt om een speciale lijn te ontwikkelen die je haar een luchtige volume boost en glans geeft. Deze verzorgende shampoo, de heerlijke conditioner en de verfrissende volume boost spray met kokosolie, zorgen ervoor dat het haar wordt gevoed, zonder te verzwaren. Ga je voor de ultieme verzorging? Combineer dan deze producten met het Kokos Boost Haarmasker voor intense voeding, meer volume en meer glans. 

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz