Ben jij gezegend met een mooie bos natuurlijke krullen? Omarm ze! Want krullen zijn leuk en awesome. Hier vind je vijf redenen waarom je trots mag zijn op jouw haarstijl.

1. Wie wil er nou géén volle bos krullen!

Bijna al je vriendinnen hebben wel een krultang in de kast liggen om die felbegeerde krullen te maken. Daar waar zij uren voor de spiegel staan om de perfecte krullen te maken, kan jij die stap gewoon overslaan. Jij wordt er iedere ochtend mee wakker!

2. Altijd lekker veel volume

Een krullenbol heeft van zichzelf al veel volume. Wist je dat het lijkt alsof mensen met krullend haar veel meer en dikker haar hebben dan mensen zonder krullen? Je hoeft dus niet heel erg je best te doen om een volle bos haar te creëren. Verzorg ze wel goed en accentueer je krullen met bijvoorbeeld de booster spray.

3. Opsteken is een eitje

Omdat jouw krullen stevig zijn en grip geven, maak je in een handomdraai de meest perfect opgestoken kapsels. Van een chique knot tot een mooie losse vlecht, het blijft allemaal goed zitten. En is het je wel eens opgevallen dat een chique of feestelijk kapsel bijna altijd gekruld is? Steek die maar in je zak.

4. Je bent makkelijk te herkennen

Je kent het wel, het is heel druk en je hebt met iemand afgesproken. Hoe ga je elkaar vinden? Geen zorgen; grote kans dat ze jou meteen herkennen. Die bouncy krullen zijn te zien vanaf een grote afstand!

5. Je lijkt altijd wakker en alert

Omdat jouw mooie haar zo in het oog springt, leidt het af van dingen die je het liefst zou verbergen. Heb je slecht geslapen of voel je je niet zo lekker? Niemand die het ziet, want jouw krullen springen nog vrolijk in het rond.

Goede verzorging is een must

Wist je dat krullend haar een andere verzorging nodig heeft dan andere haartypes? Zo zijn krullen droger en meer breekbaar. Daarom is het verstandig om producten te gebruiken speciaal voor krullend haar, zodat je jouw krullen in optimale conditie houdt. In onze Perfecte Krul lijn zitten fijne verzorgende producten die ervoor zorgen dat je haar minder pluist en die je krullen accentueren.

 

Natuurlijk zijn er veel meer redenen om blij te zijn met krullend haar, dus vul maar aan!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz