Andrelon hydratatie en volume

NIEUW. ANDRÉLON HYDRATATIE & VOLUME.

Én verzorging. Én lichtgewicht volume.

KOOP NU

 

Je kan haar hydrateren zonder het te verzwarem

Andrélon Hydratatie & Volume is verrijkt met abrikoos en arganolie. Deze lichte oliën staan erom bekend dat ze tot diep in je haar doordringen. Deze lijn zorgt mede daardoor voor intensieve hydratatie en verzorging, zonder je haar te verzwaren.   

Gehydrateerd haar is sterker en ziet er gezonder uit  

Dagelijks stylen en föhnen hoeft er niet voor te zorgen dat je haar broos wordt. Als je haar maar voldoende gehydrateerd is, kun je daarmee voorkomen dat het droog, broos, slap of geklit is. Extra fijne (belangrijke) bijkomstigheid: gehydrateerd haar ziet er ook nog eens een stuk gezonder uit!  

Andrelon hydratatie & volume shampoo  is geen standaard volumeshampoo

De Andrélon Hydratatie & Volume Shampoo is speciaal ontwikkeld voor mensen met fijn, droog en futloos haar, waarbij een speciale technologie is gebruikt om lichtgewicht volume te creëren in combinatie met hydratatie dankzij verzorgende ingrediënten.

Ook als je geen droog haar hebt, kan je Andrelon hydratatie & volume gebruiken

De producten uit de Andrélon Hydratatie & Volume lijn zijn bestemd voor iedereen die op zoek is naar producten die je haar intensief hydrateren en een lichtgewicht volume boost geven. De vier producten uit de range kunnen zowel door vrouwen als mannen gebruikt worden.   

De schuimende droogshampoo gebruik je anders dan je gewend bent

Een normale droogshampoo spuit je direct op je haar. Maar de schuimende droogshampoo van Andrélon spuit je eerst op je hand en breng je daarna in je haar aan. De fles goed schudden voor gebruik. Houd de bus volledig ondersteboven en spuit het schuim in je handen. Masseer het schuim in vanaf de haaraanzet over de lengte van je haar, zodat het product zich over je droge haar verspreidt. Breng je haar vervolgens in model zoals je gewend bent.

Staat jouw vraag er niet tussen, laat het ons weten via het contactformulier.

Voor meer inspiratie neem een kijkje op Facebook en Instagram.

 

 

Staat jouw vraag er niet tussen, laat het ons weten via het contactformulier. <link achter ‘het contactformulier’: https://www.andrelon.nl/contact.html>

 

Voor meer inspiratie neem een kijk op onze social media