Andrélon kleurmaskers HEADER

Nieuw:Andrélon Kleurmaskers

VOOR EEN TIJDELIJKE KLEUROPFRISSER & INTENSIEVE VERZORGING 

Meer informatie naar aanleiding van berichten Kleurmaskers

STAP 1

Kies een haarlok die, als je je haar draagt zoals normaal, niet goed zichtbaar is.

Het finale kleurresultaat is het beste zichtbaar op de lichtste stukken in je haar, houd hier dus rekening mee wanneer je een geschikte lok uit kiest 

STAP 2

Houd je lok vast met 1 hand en zorg dat je de rest van je haar vast maakt met een elastiekje of haarspeld zodat het niet meer in de weg zit en alleen de lok nog los is. 

STAP 3

Maak deze haarlok nat en breng jouw Andrélon kleurmasker aan op de lok. Laat 5 minuten intrekken.

STAP 4

Spoel de lok goed uit (bijvoorbeeld onder de kraan van je wasbak) 

Duur van het masker: wanneer je niet alleen het kleureffect maar ook nog wilt testen hoe lang de kleur in je haar zichtbaar blijft, kijk dan even een tijdje aan om te zien hoe snel het masker er weer uit wast. 

 

Andrélon kleurmaskers VOOR NA EFFECT AS BLOND 760x380px

AS BLOND

Lees meer

Andrélon kleurmaskers VOOR NA EFFECT ZOMER BLOND 760x380px

Zomer BLOND

Lees meer

Karamel Bruin

Honing Blond

 

Lees meer

Diep Zwart

Karamel Bruin

 

Lees meer

Zomer Blond

Chocolade bruin

 

lees meer

Chocolade Bruin

Diep zwart

 

Lees meer

Warm Rood

Warm Rood

 

lees meer

JPEG - Andrélon-kleurmaskers-STAP-1 TEST

STAP 1

Was je haar met je favoriete Andrélon Shampoo en knijp vervolgens overtollig water uit je haar.

 

Tip voor brunettes: gebruik de nieuwe Andrélon Brunette Care Shampoo voor een sterker effect.

 

 

 

JPEG - Andrélon-kleurmaskers-STAP-2 TEST

STAP 2

Verdeel een ruime hoeveelheid van het kleurmasker gelijkmatig over je haar en laat 5 minuten inwerken. Draai de kraan even uit om water te besparen.

 

Voor een intensere kleurconditionering kun je het kleurmasker tot 15 minuten laten inwerken.

 

JPEG - Andrélon-kleurmaskers-STAP-3 TEST

STAP 3

Spoel het masker goed uit. En tada! Je kleur is weer levendig en je haar voelt zijdezacht aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Een kleurmasker is een masker verrijkt met kleurpigmenten, een unieke combinatie van kleuring en intensieve verzorging. Met een kleurmasker verzorg je niet alleen je haar, maar kun je ook op vrij eenvoudige wijze je haarkleur opfrissen voor een diepe, rijke en glanzende kleur.

  • Met een kleurmasker breng je kleur aan op je haar. De kleurpigmenten hechten zich aan het oppervlak en trekken niet in je haar. Hierdoor kun je je haarkleur langer mooi houden, opfrissen en/of ongewenste tinten camoufleren. Het permanent kleuren van je haar is met een kleurmasker niet mogelijk en het effect is tijdelijk. Haarverf is meestal een permanente kleuring waarmee je kleur in je haar aanbrengt. Aan deze producten zijn vaak ammoniak en waterstofperoxide toegevoegd. 

  • De Andrélon Kleurmaskers zijn geschikt voor natuurlijk of geverfd haar, highlights, balayage en ombre en geven je haarkleur een mooie touch-up. Tegelijkertijd verzorgen de Andrélon Kleurmaskers je haar intensief, voor een mooie natuurlijke glans en een zijdezacht gevoel.

  • De Andrélon Kleurmaskers zullen geen grijsdekking bieden. Heb je een paar grijze haren tussen je mooie lokken, dan kunnen de Andrélon Kleurmaskers net voldoende dekking bieden. 

  • De Andrélon Kleurmaskers zijn geschikt voor dagelijks gebruik. We adviseren om de Andrélon Kleurmaskers regelmatig te gebruiken voor het beste resultaat, zo kan de kleur mooi opbouwen voor langer kleurbehoud.

  • Het product is bedoeld om je bestaande haarkleur te versterken en op te frissen. Voor het beste resultaat kies je een kleur dicht bij je eigen haarkleur.

   Het Andrélon Kleurmasker is geen kleurspoeling of haarverf die je haarkleur (demi-)permanent kan veranderen. Indien het product gebruikt wordt als haarkleuring, om het haar te veranderen naar een volledig andere haarkleur, dan is dit altijd op eigen risico. Het resultaat en de duur na het gebruik zijn afhankelijk van je originele haarkleur en de conditie van je haar. 

  • Dit is afhankelijk van de lengte van je haar en de hoeveelheid die je per wasbeurt gebruikt, maar gemiddeld zijn de Andrélon Kleurmaskers geschikt voor +/- 10 wasbeurten.

  • In principe is het niet nodig om handschoenen te dragen. Het product is veilig om te gebruiken zonder handschoenen. Het is wel belangrijk om je handen direct na gebruik goed te wassen met warm water en zeep. Mocht je twijfelen, dan kun je er uiteraard altijd zelf voor kiezen wel beschermende handschoenen te dragen.

  • We adviseren om vlekken en spetters onmiddellijk weg te wassen met water of een ander reinigend middel voor tegels in de badkamer en wasmiddel voor handdoeken en kussenslopen. Mochten vlekken niet onmiddellijk weg gewassen worden dan kan het product permanente vlekken geven. Mochten er vlekken ontstaan dan adviseren we je om deze herhaaldelijk schoon te maken, het kan soms even duren voor de vlekken zijn verdwenen.

   TIP: Heb je behandelde nagels? Was je handen direct na gebruik grondig met warm water en zeep. Eventueel kun je je nagels voor gebruik insmeren met een crème. 

Voor meer inspiratie neem een kijkje op Facebook en Instagram.