Andrélon Kleurmaskers

VOOR EEN TIJDELIJKE KLEUROPFRISSER & INTENSIEVE VERZORGING 

STAP 1

Kies een haarlok die, als je je haar draagt zoals normaal, niet goed zichtbaar is.

Het finale kleurresultaat is het beste zichtbaar op de lichtste stukken in je haar, houd hier dus rekening mee wanneer je een geschikte lok uit kiest.

STAP 2

Houd je lok vast met 1 hand en zorg dat je de rest van je haar vastmaakt met een elastiekje of haarspeld zodat het niet meer in de weg zit en alleen de lok nog los is. 

STAP 3

Maak deze haarlok nat en breng jouw Andrélon kleurmasker aan op de lok. Laat 5 minuten intrekken.

STAP 4

Spoel de lok goed uit (bijvoorbeeld onder de kraan van je wasbak) 

Duur van het masker: wanneer je niet alleen het kleureffect maar ook nog wilt testen hoelang de kleur in je haar zichtbaar blijft, kijk dan even een tijdje aan om te zien hoe snel het masker er weer uit wast. 

Andrélon kleurmaskers VOOR NA EFFECT AS BLOND 760x380px

AS BLOND

Andrélon kleurmaskers VOOR NA EFFECT ZOMER BLOND 760x380px

Zomer BLOND

Andrélon kleurmaskers VOOR NA EFFECT HONING BLOND 760x380px

Honing Blond

Andrélon kleurmaskers VOOR NA EFFECT KARAMEL BRUIN 760x380px

Karamel Bruin

Andrélon kleurmaskers VOOR NA EFFECT CHOCOLADE BRUIN 760x380px

Chocolade bruin

Andrélon kleurmaskers VOOR NA EFFECT DIEP ZWART 760x380px

Diep zwart

JPEG - Andrélon-kleurmaskers-STAP-1 TEST

STAP 1

Was je haar met je favoriete Andrélon Shampoo en knijp vervolgens overtollig water uit je haar.

 

Tip voor brunettes: gebruik de Andrélon Brunette Care Shampoo voor een sterker effect.

JPEG - Andrélon-kleurmaskers-STAP-2 TEST

STAP 2

Verdeel een ruime hoeveelheid van het kleurmasker gelijkmatig over je haar en laat 5 minuten inwerken. Draai de kraan even uit om water te besparen.

 

Voor een intensere kleurconditionering kun je het kleurmasker tot 15 minuten laten inwerken.

JPEG - Andrélon-kleurmaskers-STAP-3 TEST

STAP 3

Spoel het masker goed uit. En tada! Je kleur is weer levendig en je haar voelt zijdezacht aan.

  • Een kleurmasker is een masker verrijkt met kleurpigmenten, een unieke combinatie van kleuring en intensieve verzorging. Met een kleurmasker verzorg je niet alleen je haar, maar kun je ook op vrij eenvoudige wijze je haarkleur opfrissen voor een diepe, rijke en glanzende kleur.

  • Met een kleurmasker breng je kleur aan op je haar. De kleurpigmenten hechten zich aan het oppervlak en trekken niet in je haar. Hierdoor kun je je haarkleur langer mooi houden, opfrissen en/of ongewenste tinten camoufleren. Het permanent kleuren van je haar is met een kleurmasker niet mogelijk en het effect is tijdelijk. Haarverf is meestal een permanente kleuring waarmee je kleur in je haar aanbrengt. Aan deze producten zijn vaak ammoniak en waterstofperoxide toegevoegd. 

  • De Andrélon Kleurmaskers zijn geschikt voor natuurlijk of geverfd haar, highlights, balayage en ombre en geven je haarkleur een mooie touch-up. Tegelijkertijd verzorgen de Andrélon Kleurmaskers je haar intensief, voor een mooie natuurlijke glans en een zijdezacht gevoel.

  • De Andrélon Kleurmaskers zullen geen grijsdekking bieden. Heb je een paar grijze haren tussen je mooie lokken, dan kunnen de Andrélon Kleurmaskers dit mogelijk wat camoufleren.

  • De Andrélon Kleurmaskers zijn geschikt voor dagelijks gebruik. We adviseren om de Andrélon Kleurmaskers regelmatig te gebruiken voor het beste resultaat, zo kan de kleur mooi opbouwen voor langer kleurbehoud.

  • Het product is bedoeld om je bestaande haarkleur op te frissen, langer mooi te houden en/of ongewenste tinten te neutraliseren. Voor het beste resultaat kies je een kleur dicht bij je eigen haarkleur. Het effect van de kleurmaskers is niet permanent en tot 3 wasbeurten zichtbaar, tenzij het product op een verkeerde manier is gebruikt.

   Andrélon Kleurmasker is geen kleurspoeling of haarverf die je haarkleur (demi-)permanent kan veranderen. Indien het product gebruikt wordt om het haar te veranderen naar een volledig andere haarkleur, dan is dit altijd op eigen risico. Het resultaat zal dan na gebruik afhankelijk zijn van je originele haarkleur en de conditie van je haar en kan na 3 wasbeurten nog zichtbaar zijn.

   Twijfel je over de juiste kleur? Bekijk dan onze kleurentabel met advies welk kleurmasker het beste bij jouw haarkleur past en doe eventueel een snelle haarlok test.

    

  • Dit is afhankelijk van de lengte van je haar en de hoeveelheid die je per wasbeurt gebruikt, maar gemiddeld zijn de Andrélon Kleurmaskers geschikt voor +/- 10 wasbeurten.

  • In principe is het niet nodig om handschoenen te dragen. Het product is veilig om te gebruiken zonder handschoenen. Het is wel belangrijk om je handen direct na gebruik goed te wassen met warm water en zeep. Mocht je twijfelen, dan kun je er uiteraard altijd zelf voor kiezen wel beschermende handschoenen te dragen.

  • We adviseren om vlekken en spetters onmiddellijk weg te wassen met water of een ander reinigend middel voor tegels in de badkamer en wasmiddel voor handdoeken en kussenslopen. Mochten vlekken niet onmiddellijk weg gewassen worden dan kan het product permanente vlekken geven. Mochten er vlekken ontstaan dan adviseren we je om deze herhaaldelijk schoon te maken, het kan soms even duren voor de vlekken zijn verdwenen.

   TIP: Heb je behandelde nagels? Was je handen direct na gebruik grondig met warm water en zeep. Eventueel kun je je nagels voor gebruik insmeren met een crème. 

  • Het kan zijn dat je haar van tevoren sterk beschadigd/gebleekt/poreus was, waardoor de kleur langer blijft zitten dan verwacht.

   Je kan proberen je haar ‘intensief’ te wassen als je de kleur sneller uit je haar wilt krijgen. Ons advies is om een reinigende shampoo te gebruiken om het resultaat eruit te wassen, zoals Andrélon Classic Anti-roos Shampoo of Andrélon Classic Iedere Dag Shampoo. 

   Verdeel de shampoo over je haar en laat de shampoo zeker 5 minuten goed op nat haar inwerken, met de focus op de lengtes van je haar, dus niet op de hoofdhuid inmasseren. Spoel de shampoo daarna uit en verzorg daarna je natte haar goed met een conditioner of een haarmasker voor extra voeding. Herhaal dit een paar keer tot het gewenste effect is bereikt. 

   Bovendien kan je het zijn dat wanneer je het kleurmasker hebt gebruikt om je haarkleur te veranderen naar een volledig andere haarkleur het resultaat langer zichtbaar zal zijn. Dat laatste raden we ook af omdat, bij verkeerd gebruik van het masker, het lastig is om de ongewenste kleur uit te wassen.

   Mocht dit niet werken, neem dan contact op met Andrélon via het contactformulier op de website van Andrélon of de klantenservice 0800 2637 3566 (GRATIS). 

  • De kleur vervaagt naarmate je je haar wast en je natuurlijke kleur zal geleidelijk aan opnieuw tevoorschijn komen. Als je sneller terug wilt naar een natuurlijkere kleur kun je proberen je haar intensief te wassen. Ons advies is om een reinigende shampoo te gebruiken om het resultaat eruit te wassen, zoals Andrélon Classic Anti-roos Shampoo of Andrélon Classic Iedere Dag Shampoo.

   Verdeel de shampoo over je haar en laat de shampoo zeker 5 minuten goed op nat haar inwerken, met de focus op de lengtes van je haar, dus niet op de hoofdhuid inmasseren. Spoel de shampoo daarna uit en verzorg daarna je natte haar goed met een conditioner of een haarmasker voor extra voeding. Herhaal dit een paar keer tot het gewenste effect is bereikt.

  • Je kunt naar de kapper gaan om advies in te winnen over de kleuring van je haar. Het Andrélon Kleurmasker zal bij goed gebruik geen (negatief) effect hebben op een professionele kleurbehandeling bij de kapper. Met goed gebruik bedoelen we dat je het Andrélon Kleurmasker hebt gebruikt als een opfrisser van je bestaande haarkleur en dus een kleur hebt gekozen die dicht bij je eigen of geverfde haarkleur ligt.

   Het is wel altijd verstandig om even te laten weten aan de kapper hoe je je haar hebt verzorgd en welke producten je recentelijk hebt gebruikt. De conditie van je haar kan bepalend zijn voor de uitwerking van het gebruikte kleurproduct.

   Andrélon Kleurmaskers zijn geen kleurspoeling of haarverf. De kleurmaskers bevatten kleurpigmenten, die, in tegenstelling tot haarverf, niet in het haar trekken, maar zich hechten aan het oppervlak, om je bestaande haarkleur tijdelijk extra intensiteit te geven. Het effect van de kleurmaskers is niet permanent en bij gebruik van een vergelijkbare kleur met je eigen haarkleur, tot 3 wasbeurten zichtbaar. Aan producten zoals haarverf zijn vaak ammoniak en waterstofperoxide toegevoegd om dit effect te bewerkstelligen. Andrelon Kleurmaskers bevatten deze ingrediënten niet en dringt daardoor minder diep in het haar.

Voor meer inspiratie neem een kijkje op Facebook en Instagram.