JPEG - Andrélon kleurmaskers HEADER

Nieuw:Andrélon Kleurmaskers

VOOR EEN TIJDELIJKE KLEUROPFRISSER & INTENSIEVE VERZORGING

Bestel direct, nu exclusief bij Kruidvat   

Andrélon kleurmaskers VOOR NA EFFECT AS BLOND 760x380px

AS BLOND

Lees meer

Andrélon kleurmaskers VOOR NA EFFECT ZOMER BLOND 760x380px

Zomer BLOND

Lees meer

Karamel Bruin

Honing Blond

 

Lees meer

Diep Zwart

Karamel Bruin

 

Lees meer

Zomer Blond

Chocolade bruin

 

lees meer

Chocolade Bruin

Diep zwart

 

Lees meer

Warm Rood

Warm Rood

 

lees meer

STAP 1

Was je haar met je favoriete Andrélon Shampoo en knijp vervolgens overtollig water uit je haar.

 

Tip voor brunettes: gebruik de nieuwe Andrélon Brunette Care Shampoo voor een sterker effect.

 

 

 

JPEG - Andrélon-kleurmaskers-STAP-2 TEST

STAP 2

Verdeel een ruime hoeveelheid van het kleurmasker gelijkmatig over je haar en laat 5 minuten inwerken. Draai de kraan even uit om water te besparen.

 

Voor een intensere kleurconditionering kun je het kleurmasker tot 15 minuten laten inwerken.

 

STAP 3

Spoel het masker goed uit. En tada! Je kleur is weer levendig en je haar voelt zijdezacht aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Een kleurmasker is een masker verrijkt met kleurpigmenten, een unieke combinatie van kleuring en intensieve verzorging. Met een kleurmasker verzorg je niet alleen je haar, maar kun je ook op vrij eenvoudige wijze je haarkleur opfrissen voor een diepe, rijke en glanzende kleur.

  • Met een kleurmasker breng je kleur aan op je haar. De kleurpigmenten hechten zich aan het oppervlak en trekken niet in je haar. Hierdoor kun je je haarkleur langer mooi houden, opfrissen en/of ongewenste tinten camoufleren. Het permanent kleuren van je haar is met een kleurmasker niet mogelijk en het effect is tijdelijk. Haarverf is meestal een permanente kleuring waarmee je kleur in je haar aanbrengt. Aan deze producten zijn vaak ammoniak en waterstofperoxide toegevoegd. 

  • De Andrélon Kleurmaskers zijn geschikt voor natuurlijk of geverfd haar, highlights, balayage en ombre en geven je haarkleur een mooie touch-up. Tegelijkertijd verzorgen de Andrélon Kleurmaskers je haar intensief, voor een mooie natuurlijke glans en een zijdezacht gevoel.

  • De Andrélon Kleurmaskers zullen geen grijsdekking bieden. Heb je een paar grijze haren tussen je mooie lokken, dan kunnen de Andrélon Kleurmaskers net voldoende dekking bieden. 

  • De Andrélon Kleurmaskers zijn geschikt voor dagelijks gebruik. We adviseren om de Andrélon Kleurmaskers regelmatig te gebruiken voor het beste resultaat, zo kan de kleur mooi opbouwen voor langer kleurbehoud.

  • Dit is afhankelijk van de lengte van je haar en de hoeveelheid die je per wasbeurt gebruikt, maar gemiddeld zijn de Andrélon Kleurmaskers geschikt voor +/- 10 wasbeurten.

  • Nee, het is niet nodig om handschoenen te dragen. Het product is veilig om te gebruiken zonder handschoenen. Het is wel belangrijk om je handen direct na gebruik goed te wassen met warm water en zeep.

  • We adviseren om vlekken en spetters onmiddellijk weg te wassen met water of een ander reinigend middel voor tegels in de badkamer en wasmiddel voor handdoeken en kussenslopen. Mochten vlekken niet onmiddellijk weg gewassen worden dan kan het product permanente vlekken geven. Mochten er vlekken ontstaan dan adviseren we je om deze herhaaldelijk schoon te maken, het kan soms even duren voor de vlekken zijn verdwenen.

   TIP: Heb je behandelde nagels? Was je handen direct na gebruik grondig met warm water en zeep. Eventueel kun je je nagels voor gebruik insmeren met een crème. 

Voor meer inspiratie neem een kijkje op Facebook en Instagram.