Video tutorial:
zo krijg je meer volume in je haar

Worstel je ook vaak met de vraag hoe je meer volume in je haar kan krijgen? Dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. We geven graag een aantal tips om je haar lekker los, mooi en vol te krijgen.

Basis voor volumineus haar
Om te beginnen start je met de Get The Volume mousse. Dat is een ideale basis voor een kapsel met volume. Spuit wat mousse op je handpalm en breng het aan op de bovenkant van het haar, tegen de hoofdhuid.

Föhnen en krullen
Buig tijdens het föhnen lichtjes naar voren en ga regelmatig met de handen door het haar. Deze simpele trucjes zorgen meteen voor extra volume in je haar. Als het haar droog is, kan je het krullen. Breng vooraf wel de Heat Protect Spray aan om het haar te beschermen tegen de hitte. Regelmatig de haren krullen zonder bescherming is erg schadelijk voor je mooie lokken!

Je haren krullen duurt niet lang, maar vereist wel enig geduld. Het is belangrijk om niet te veel haren tegelijkertijd te krullen. Krul daarom voorzichtig pluk voor pluk en ga zo rondom je hele hoofd tot alles gekruld is.

Voor nog meer volume in je haar kan je de gekrulde lokken nog wat stugger en wilder maken door de Get The Volume Powder te gebruiken. Maak verschillende scheidingen en breng het poeder rechtstreeks aan bij de haarwortel. Gebruik niet te veel poeder, want je haren moeten niet té stug worden.

Finishing touch
Gebruik om af te ronden de Go For Texture Beach Spray. Die breng je aan over de hele lengte van het haar, vooral op de punten. Deze spray zorgt voor een mooie slag in het haar en creëert extra volume in je kapsel. Schik nu met je vingers je haardos zoals jij het wil en werk het af met de Extra Strong Hold Hairspray. Zo blijft het volumineuze kapsel de hele dag en avond goed zitten.

Wat zijn jouw tips voor meer volume in je haar? Bekijk onze andere video tutorial om een volumineuze hairdo te maken.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz