Video tutorial: zo creëer je een volumnieus kapsel

Volume creëren is altijd een goed idee. Maar bij een asymmetrische look komt het extra mooi uit! Je kent ze vast wel, die kapsels met aan de ene kant strak gesteild haar en aan de andere kant volumineuze krullen die prachtig over de schouder vallen. En jij kan zelf ook zo’n kapsel maken!

Voor dit kapsel heb je veel volume nodig, dus kan je het beste starten met de Get The Volume mousse. Breng de mousse aan van de haarwortels tot de punten. Idealiter is het haar handdoek droog, want dat maakt het makkelijker om de mousse te verspreiden. Föhn daarna je haar zoals je gewend bent.

Volumineuze krullen

Breng de Heat Protect Spray aan op je haar voordat je start met het krullen van je haar. Zo is het beschermd tegen de hitte van de krultang. Zeker als je vaker krullen maakt, is de Heat Protect Spray ook echt een aanrader. Na het krullen kan je nog extra volume creëren met de Get The Volume Powder. Maak een scheiding in je haar en breng het poeder aan direct op je hoofdhuid.

Het asymmetrische kapsel maken is helemaal niet moeilijk. Gooi al het haar over één schouder en zet het vast tegen je hoofd. Onze tip: schuif de clipjes als kruisjes over elkaar. Zo blijven ze zeker goed zitten. Ziezo, het volumineuze kapsel is klaar! Wil je graag dat het de hele dag mooi in vorm blijft? Spuit dan nog wat Extra Strong Hold Haispray over het kapsel.

Wat vind jij van dit asymmetrische kapsel? Bekijk zeker ook onze andere tutorials voor meer inspiratie.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz