Volume creëer je niet bij elk haartype op dezelfde manier. Wil je dun haar extra volume geven of kunnen jouw zware lokken wel wat luchtigheid gebruiken? Andrélon-gebruikers Lauren en Elies laten zien hoe zij het doen. Zo weet jij voortaan hoe je met jouw haartype volume in je lokken krijgt.

Volume voor fijn haar

Heb je fijn haar dat volume mist? Elies gebruikt het liefst Andrélon Kokos Boost-shampoo en conditioner. Deze lijn verzorgt fijn haar. Resultaat: gevoede lokken en een luchtige volumeboost vol glans. Om daar nóg langer van te genieten brengt Elies de conditioner niet van wortel tot punt aan, maar gebruikt ze het alleen in de punten en lengte van het haar. Zo wordt het haar niet te zwaar, want dat maakt volume creëren lastig.

Als eerste maak Elies haar haar na het wassen handdoekdroog. Door haar lokken ondersteboven te föhnen geeft ze deze extra volume bij de haaraanzet. Haar geheime wapen om dit volume de hele dag vast te houden?

Een beetje Andrélon Get The Volume Haarpoeder voor meer grip en structuur. Het maakt je haar wat stroever bij de haaraanzet en daardoor krijg je snel meer volume bovenop. Als Elies het haren wassen nog even wil uitstellen, gebruikt ze Andrélon droogshampoo voor verrassend volume. De droogshampoo bevat 100% natuurlijke tapiocazetmeel dat vet van het haar op een natuurlijke wijze absorbeert. Het is speciaal ontwikkeld voor slap, futloos haar dat tussen styling en de wasbeurten door een oppepper kan gebruiken.

Lauren brengt haarpoeder aan in het haar

Volume voor zwaar haar

Lauren heeft zwaar haar, waardoor het bovenste gedeelte vaak wat platter blijft. Ben jij ook geboren met mooi vol en dik haar en vind je het soms lastig om er volume in te krijgen? Lauren laat zien wat zij doet om dat voor elkaar te krijgen.

Dé hack van Lauren voor volume: föhn je haar voor 90 procent droog en draai het dan met een zachte scrunchie in een hoge knot bovenop je hoofd. Laat je haar een kwartiertje drogen haal het elastiek eruit. Voilà: volume!

Elies met hoge knot

Mist jouw haar volume? Bekijk de videotutorial!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz