Andrélon Oil & Care

Met Andrélon Oil & Care wordt je haar luchtig, zacht en soepel. Het resultaat is prachtig haar dat je helemaal onder controle hebt.

Arganolie staat in Marokko al lang bekend om haar voedende en verzachtende eigenschappen. Het is ideaal om droog, pluizig en onhandelbaar haar mee te verzorgen. Marula-olie is afkomstig uit de Afrikaanse marulaboom en staat bekend om haar hydraterende werking op je haar.

Ontdek de Andrélon Oil & Care lijn

Oil & Care Shampoo

Andrélon Oil & Care Shampoo is verrijkt met arganolie en marula-olie. De shampoo verzorgt droog, pluizig en onhandelbaar haar zonder het vet te maken. Met Andrélon Oil & Care wordt je haar luchtig, zacht en soepel. Het resultaat is prachtig haar dat je helemaal onder controle hebt.

Oil & Care Conditioner

Andrélon Oil & Care Conditioner, verrijkt met arganolie en marula-olie, voedt droog en pluizig haar. De conditioner geeft een heerlijke verzorging en helpt pluis te voorkomen zonder je haar vet te maken. Gebruik voor het beste resultaat de shampoo en de conditioner.

Oil & Care 1-Minuut WOW Masker

Het Andrélon Oil & Care 1 Minuut Wow Masker zorgt binnen 1 minuut voor zijdezacht, gevoed en makkelijk doorkambaar haar. Dit haarmasker dringt diep door in je haar, voorkomt pluis en geeft je haar glans zonder het vet te maken.

Oil & Care Haarcrème

De Oil & Care Haarcrème wordt snel door je haar opgenomen en laat je haar meteen zacht aanvoelen. Bovendien behoudt je haar zijn natuurlijke uitstraling.

Door de toevoeging van sheaboter is deze haarcrème speciaal ontwikkeld voor de voeding en versteviging van droog, pluizig en kroeshaar. Droog, beschadigd, pluizig en zelfs ouder wordend haar heeft een intensieve behandeling nodig om je lokken te verzorgen en

beschermen. De Oil & Care haarcrème geeft je lokken de juiste voeding doordat de crème verrijkt is met verschillende oliën. De ingrediënten beschermen je haar en maken je lokken sterk.

Oil & Care Serum-Oil

Andrélon Oil & Care Serum-OI geeft een heerlijke verzorging aan droog en pluizig haar zonder het vet te maken. De Andrélon Oil & Care serum-oil geeft een heerlijke verzorging aan droog- en kroeshaar zonder het vet te maken. De veelzijdige olie zorgt dat je haar makkelijk in model te brengen is en kan op meerdere manieren worden gebruikt. Voor het stylen: het is een ideaal product om je haar mee te verzorgen zonder dat je het hoeft uit te spoelen. Na het stylen: voorkomt pluizend haar en geeft een mooie, gezonde glans. De perfecte finishing touch!

Shop alle producten van Andrélon Oil & Care.