Hoe komt Lauren van Sambeek toch aan die verzorgde, heerlijk ruikende zomerlokken? Ze onthult al haar trucjes om droog haar te stylen, met als bonus how-to’s voor twee gezellige sjaaltjeslooks. Strik eromheen, niets meer aan doen!

 

Lauren heeft in de zomer altijd droog, beschadigd haar, maar dankzij de Kokos Care-lijn is die bos hooi verleden tijd! De voedende kokosolie dringt tot in de haarvezel en zorgt voor heerlijk zacht haar. Lauren heeft dan ook het volledige Kokos Care-assortiment in huis. Nadat ze haar lokken heeft gewassen en verzorgd met de shampoo en conditioner gaat er een handdoekje omheen. Dan is het tijd voor Lauren’s favoriete stap: uitkammen! Tip: gebruik een borstel die geschikt is voor nat haar. Heb je die niet? Wacht dan met borstelen tot je haar is opgedroogd, zodat het niet beschadigt.

Dan volgt Lauren’s favoriete product: de herstellende crème. Die zorgt voor die beach waves! Voordat ze haar pony gaat stylen gebruikt Lauren de Heat Protect Mist. Voor een extra zomers tintje, en om je haar uit je gezicht te houden op klamme dagen, knoopt ze er een sjaaltje in. Kijk goed hoe ze dat doet en dan hup, de zon in!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz