Kort haar is in. Misschien heb je net even dat vertrouwen nodig om de schaar in je lange lokken te zetten, of je hebt al kort haar maar bent toe aan wat verfrissende styling tips. Celine deelt haar geheimen en routine, om een korte coupe leuk en vooral makkelijk te stylen voor overdag én in de avond!

De Andrélon Kokos Boost-lijn is perfect voor het stijlen van een korte coupe. Om te beginnen gebruikt Celine na het wassen de Kokos Boost Mousse voor volume en versteviging. Pak een bolletje ongeveer ter grote van een tennisbal en verdeel deze door je lokken.

Na het droog föhnen, ga je aan de slag met de Kokos Boost Droogshampoo. Dit zorgt niet alleen voor een frisse look zonder je haar te wassen,  maar dit zorgt er óók voor dat je je haar gemakkelijk kan stylen na het wassen. Tip: spuit het in de scheidingen van je haar en masseer het goed in! Wil je extra volume creëren aan de voorkant? Breng wat Big Volume Powder aan bij de roots om net even wat meer textuur aan je haar te geven.

En dan door naar die avond coupe… Om ’s avonds nét even anders voor de dag te komen, gebruikt Celine de Verleidelijk Kort Shaper Paste om haar kapsel naar achter te stijlen. Zodra ze helemaal content is met het model, sluit ze af met de Kokos Boost Hairspray waardoor ze urenlang kan genieten van haar prachtig gestylde lokken!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz