Heb je al je volgende festival op de planning staan? Dan is het tijd om na te denken over jouw unieke kapsel voor het feestje. Je outfit ligt waarschijnlijk al klaar, maar wat ga je met je haar doen om de hele dag te kunnen feesten zonder dat je haar je in de weg staat en natuurlijk wel goed opvalt in de menigte. Niet om zomaar op te vallen, maar zodat je vriendinnen je snel kunnen vinden als je vooraan een stage staat.

Deze tutorial is geïnspireerd op de viking kapsels die de kracht van de vrouwen representeren in alle films en series, waarom niet dit stijltje en de power ook op een festivalterrein laten zien?

  1. Bereid, afhankelijk van je haartype, je haar voor met de Pink Beachy Texture droogshampoo of de Pink Big Volume mousse.
  2. Pak een plukje boven je hoofd en maak dit in een staartje vast met een mini elastiekje. Pak vervolgens een pluk net daarachter (richting je kruin) en maak hier ook weer een staart van, inclusief het staartje van je eerste pluk. Trek vervolgens rustig aan de eerste staart, aan beide kanten van het elastiekje, om je haar meer volume te geven en zodat het geheel iets meer naar boven staat.
  3. Herhaal dit in een rechte lijn to aan je kruin.
  4. Pak nu twee plukjes aan beide kanten van je hoofd en creëer een vlecht. Je kunt deze plukken invlechten zodat het naar achteren valt of juist los naar beneden beneden.
  5. Gebruik de Pink Big Volume haarspray om de rest van je haar meer volume te geven. Knijp met je handen in je haar om het in vorm te brengen of gebruik een toupeerkam als dat fijner werkt voor je.

Kijk eens in de spiegel, zie jij ook een powervrouw?

Wil je je uitstraling iets zachter maken? Speel met wat glitter in je gezicht, je haar en natuurlijk ook in je haar. Ta daaaa! Klaar om te feesten.

Bekijk ook hier andere tutorials voor dit festivalseizoen.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz