Losse staart maken: Video tutorial

Een losse staart maken is snel en makkelijk. Heb je niet veel tijd en wil je toch stijlvol voor de dag komen? Kies dan voor dit kapsel! In de video tutorial leggen uit hoe je zo’n mooie losse staart kan maken.

Een paardenstaart maken klinkt simpel: je bindt je haar eenvoudig vast met een elastiekje en… klaar! Maar soms wil je dat je kapsel net dat tikkeltje meer vrouwelijkheid uitstraalt. Dan is een losse staart maken een oplossing. Zo creëer je een glamoureuze look en zorg je ook meteen voor meer volume in je kapsel.

Kapsel met volume

Voor je begint met je kapsel in vorm te brengen, start je best met de Get The Volume föhn spray. Deze spray zorgt voor extra volume en beschermt je haar als je het gaat föhnen. Het is belangrijk dat je de spray aanbrengt over de hele haarlengte: van de wortels tot de punten.

Als je graag extra volume creëert, kan je na het föhnen nog Get The Volume poeder aanbrengen op je hoofdhuid. Zorg ervoor dat je eerst een scheiding in je haar maakt en pas daarna het poeder aanbrengt. Op die manier komt het poeder netjes op je hoofdhuid terecht.

Nonchalante look

Na deze voorbereidingen kan je dan de losse staart maken. Maak eerst een gewone paardenstaart, met een elastiekje. Daarna trek je boven op je hoofd je haar een beetje uit de staart, voor een losse, nonchalante look. Om het af te maken, kan je het elastiekje verbergen met een plukje van je paardenstaart. Daarvoor wikkel je eerst een plukje haar rond je elastiekje en zet je het daarna vast met een haarspeldje.

Klaar! Nu heb je de hele dag een stralende look dankzij je stijlvolle, losse paardenstaart.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz